LLUITA CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

Luz Casal anuncia que ha acabat la quimioteràpia i agraeix el suport dels seus seguidors

"L'aprenentatge en la vida és llarg, però amb la malaltia, s'escurça", diu la cantant a la seva pàgina web

1
Es llegeix en minuts
EFE / MADRID

La cantant Luz Casal afirma en un comunicat difós a la seva pàgina web que ha acabat el tractament de quimioteràpia contra el càncer de mama i agraeix totes les mostres de suport rebudes des que va fer pública la seva malaltia, el mes de gener passat.

Luz Casal, de 48 anys, afirma que des del 12 de febrer, quan va començar amb la quimioteràpia, ha après a viure amb els còctels de fàrmacs que defineix com a "verí i toxicitat" i que l'ajuden a combatre la malaltia.

"Les meves venes estan cremades. Els meus ulls, vagues i plorosos. Els meus ossos, adolorits. Els meus músculs, lents. El meu cervell, mandrós. El meu estómac, ressentit... I el meu cap, ¡calba!", explica l'artista.

Notícies relacionades

L'artista gallega agraeix tot el recolzament i els missatges de suport que li han deixat els seus seguidors a través de la seva pàgina web i acaba el comunicat afirmant que "l'aprenentatge en la vida és llarg, però amb la malaltia, s'escurça".

Casal va ser intervinguda el mes de gener passat amb caràcter d'urgència d'un càncer de mama, una circumstància que la va obligar a ajornar totes les seves actuacions.

Temes:

Luz Casal