MULTITUDINÀRIA PRESENTACIÓ D'UNA CAMPANYA PUBLICITÀRIA DE L'ACTRIU DE 'MANUALE D'AMORE 2'

Elsa Pataky diu que no se sent la dona més desitjada d'Espanya

L'actriu madrilenya reapareix en públic després de protagonitzar la portada de l'any a 'Interviú'

"A vegades és molt dur ser jo; no us ho aconsellaria", afirma la parella d'Adrien Brody

2
Es llegeix en minuts
MARTA PARREÑO / MADRID

Poques vegades una campanya de gelats havia despertat tanta expectació. Desenes de fotògrafs, càmeres de televisió, redactors i presentadors van ocupar ahir la sala Tribeca de Madrid per assistir a la primera aparició pública d'Elsa Pataky després de la difusió del seu nu a Interviú. Tot i anar-hi amb la intenció de no parlar del tema, l'actriu no va poder evitar un interrogatori exhaustiu al qual va intentar, en va, no seguir el joc. "A vegades és molt dur ser Elsa Pataky", va contestar a un periodista que va dir que tothom vol ser ella en algun moment. "No us ho aconsellaria". Ella no vol ser coneguda com la dona més desitjada d'Espanya. "Sóc una noia del carrer. Només això", va assegurar.

"Abans que seguiu per aquest camí, vull dir que sempre he preservat la meva intimitat i he tingut cura de la meva imatge escrupolosament. Però no parlaré més del tema. Estic molt afectada", va dir. Pataky va demanar "respecte" al veure que els periodistes seguien fent preguntes que no volia respondre. "Hi ha moltes coses per parlar sobre aquesta campanya. Vull treure'm del cap tots els problemes", insistia.

PLATJA ARTIFICIAL

Ella volia parlar del seu últim treball. De gelats. De fet, la seva aparició ahir davant dels mitjans tenia com a objectiu presentar la nova campanya de Nestlé, marca a la qual ofereix la seva imatge per segon any consecutiu. A fora plovia, però a la sala es va construir una platja de sorra artificial gairebé tan paradisíaca com la de Cancún, on a principis de març es van fer les fotos que van desencadenar la tempesta mediàtica.

Es van repartir gelats i, amb la satisfacció d'alguns, Pataky es va animar a tastar-ne un: "El deixo fondre una miqueta perquè així té més bon gust. Us ho puc ensenyar, si voleu". I com el títol de la campanya resa Demana un desig, ella va demanar el seu: "Intentar ser positiva i feliç. En aquests moments ho continuo intentant".

Notícies relacionades

"¿Penses que algú t'ha traït? ¿Què en diu Adrien? ¿Has plorat?", preguntaven els presents. "Us he demanat que em respecteu", insistia.

Pataky va assegurar no ser del tot conscient del seu atractiu. Segons una enquesta d'Interviú, l'actriu és la dona més desitjada entre homes i dones. "Em sento afalagada. La meva família em diu que he de ser conscient del que represento, però no sé acceptar-ho".

Temes:

Elsa Pataky