L'ACTOR DEBUTA A LA CARTELLERA TEATRAL LONDINENCA AMB L'OBRA 'EQUUS'

El nu de Daniel Radcliffe indigna els fans de Harry Potter

1
Es llegeix en minuts

El nen amb ulleres i vareta màgica que va donar la volta al món amb els seus sortilegis s'ha fet gran.Daniel Radcliffe,Harry Potter a les pel.lícules basades en l'obra deJ. K. Rowling,ha deixat de ser l'orfe entranyable i s'ha convertit en un atractiu mosso de quadra al dramaEquus,treball que suposa el debut teatral a Londres deRadcliffe.

Notícies relacionades

El canvi de registre del jove actor, al qual molts segueixen veient com el petit Potter (a la foto central), ha indignat els pares dels fans del mag i alguns asseguren que no portaran els seus nens a veure més pel.lícules de l'intèrpret. "Com a pares creiem queDanielno hauria d'aparèixer nu. Els nostres fills el veuen com un exemple. Estem decebuts per aquestes fotos". Encara que cert públic es resisteixi a veure'l créixer,Radcliffefarà 18 anys a l'estiu i, segons el seu publicista, voldria demostrar que sap fer alguna cosa més que fer anar la vareta: "No vol allunyar-se de la imatge tradicional de Harry Potter, però sí demostrar que pot fer diferents rols".

La gran repercussió de les fotos promocionals d'Equus,publicades ahir al Regne Unit, auguren un gran èxit a l'estrena de l'obra, el pròxim 27 de febrer.