Celebració local

La restauració de Gavà celebra l’«èxit» de la primera Fira de la Cervesa Artesana a la ciutat

La restauració de Gavà celebra l’«èxit» de la primera Fira de la Cervesa Artesana a la ciutat

BBF

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Per intentar sintetitzar totes les emocions, ens quedem amb un concepte que ens facilita resumir tot el que ens agradaria expressar: gratitud». Així va celebrar el Gremi de Restauració de Gavà (Baix Llobregat) la celebració de la primera Fira de la Cervesa Artesana de la localitat, un esdeveniment que va tenir lloc el 15 de juliol al parc de la Torre Lluc i que va ser organitzat pel mateix Gremi de Restauració.

Des del gremi, Andreu Frutos, va parlar a ‘El Bruguers Digital’ sobre les diferents cerveses i cerveseries presents en l’esdeveniment i va dir que «cada una aporta el millor producte, amb referències que han guanyat premis de qualitat».

«No obstant, en general totes són extraordinàries, elaborades amb cura i molt bona matèria primera, que les fan destacar respecte a les cerveses industrials que normalment consumim. Apostem per aquestes cerveses perquè lliguen molt bé amb la proposta culinària de producte de qualitat que nosaltres oferim», va afegir Frutos.

L’entrada a la fira, que va obrir portes a les sis de la tarda i va tancar abans de les dues de la matinada, costava la compra del got, és a dir 2,5 euros i, a partir d’allà, cadascú podia adquirir a cada carpa la cervesa que volia. Per acompanyar-lo també es va instal·lar un petit espai de venda de menjar, amb patates fregides i croquetes, per exemple, i la música la va posar Dj Borinot i el directe d’un dels grups del Bars and Rumba.

Notícies relacionades

El Gremi de Restauració de Gavà assegura que «tenim molta empenta i volem continuar organitzant esdeveniments que dinamitzin el sector i la ciutat. La nostra voluntat és continuar apostant per aquesta fira cervesera. Ara hem plantat la llavor i esperem que creixi i es consolidi».

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà