Inversió de 50 milions

Balcells anuncia la construcció de sis CAP en quatre anys al Baix Llobregat

D’aquests, tres centres són de nova creació a Sant Boi de Llobregat, Gavà i Castelldefels

Balcells anuncia la construcció de sis CAP en quatre anys al Baix Llobregat
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells, ha anunciat aquest dimecres en una visita a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) la construcció de sis centres d’atenció primària (CAP) a la comarca del Baix Llobregat en els pròxims quatre anys.

D’aquests, tres centres són de nova creació a Sant Boi de Llobregat, Gavà i Castelldefels, i els altres tres substituiran els edificis actuals del CAP Rambla de Sant Feliu de Llobregat, del CAP Disset de Setembre del Prat de Llobregat i del consultori local de la Palma de Cervelló, ha informat el departament en un comunicat.

A més, la conselleria executarà obres d’ampliació al CAP Sant Just Desvern i traslladarà el CUAP de Cornellà de Llobregat a una nova ubicació més àmplia.

El departament ha explicat que aquesta sèrie d’actuacions en equipaments d’atenció primària a la comarca suposarà una inversió de 50 milions d’euros.

Notícies relacionades

Balcells, que ha visitat el solar on es construirà el nou CAP Rambla de Sant Feliu, ha remarcat que aquestes inversions són «una clara aposta per l’atenció primària del Baix Llobregat que li han de facilitar ser més resolutiva, integrada en la comunitat i en l’atenció intermèdia i molt coordinada amb l’atenció especialitzada».

Més notícies del Baix Llobregat a l’edició local d’EL PERIÓDICO