Resultats principals

El projecte ‘Gàvius’ de Gavà presenta els prototips per a una tramitació més fàcil de les ajudes socials

S’han presentat tres aplicadors pilots dissenyats en el marc del projecte dirigits a la ciutadania, però també als treballadors municipals

El projecte ‘Gàvius’ de Gavà presenta els prototips per a una tramitació més fàcil de les ajudes socials

ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de 3 anys i mig de treball, els vuit socis estratègics de Gàvius (Ajuntament de Gavà, Ajuntament de Mataró, Consorci AOC, UPC, CIMNE, Inetum, EY i XNET) han presentat els resultats principals del projecte a la Unió de Cooperadors de Gavà.

S’ha realitzat un repàs de la feina feta, associats als aspectes legals, tecnològics i ètics del projecte, però especialment s’ha centrat en la presentació dels tres aplicadors pilots dissenyats en el marc del projecte. Gàvius és una eina pensada perquè la ciutadania conegui les ajudes socials municipals que té al seu abast, però també està dirigida als treballadors municipals i els gestors dels ajuntaments.

Cada un disposarà del seu espai a Gàvius, en el cas dels ciutadans per conèixer tota la informació disponible sobre les ajudes i tramitar-la, en el cas dels treballadors per poder oferir un servei ràpid i eficient a la ciutadania, i en el cas dels gestors els ajudarà a la presa de decisions a partir de la bona interpretació de les dades.

En la presentació de l’assistent virtual s’ha destacat, d’una banda, el seu vessant innovador, i s’ha presentat com un projecte pioner en l’administració local. I de l’altra, s’ha posat en relleu la importància de la participació ciutadana.

Notícies relacionades

Tant en les sessions de cocreació de l’eina, com en les proves pilot, la ciutadania ha ajudat a dissenyar l’assistent a mida de les seves necessitats i preferències.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà