Nou homes i dues dones

La Policia Municipal de Gavà amplia la seva plantilla amb onze agents nous

Amb les noves incorporacions el municipi vol «potenciar la policia de proximitat»

La Policia Municipal de Gavà amplia la seva plantilla amb onze agents nous

ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Gavà (Baix Llobregat) ha anunciat la incorporació d’onze nous agents a les seves files, nou homes i dues dones, sent aquesta l’acollida més gran dels últims anys a la plantilla. En el procés de selecció, que es va realitzar fa uns mesos, es van presentar més de 700 persones.

Aquest mateix dilluns, 12 de setembre, s’ha realitzat l’acte de benvinguda als nous agents, presidit per l’alcaldessa del municipi, Gemma Badia, en companyia de l’inspector Pere Rivas, i del tinent d’alcalde de l’àmbit de Serveis Centrals, Desenvolupament Econòmic Sostenible, Projecció de la ciutat i Esports, Jordi Torts, i el tinent d’alcaldia de l’Àmbit de Manteniment i Qualitat de l’Espai Públic, Èric Plaza.

Segons declaracions al BruguersDigital, l’inspector de la policia ha afirmat que els nous agents «possibilitaran reforçar els serveis de proximitat i tenir més presència als barris de Gavà».

Notícies relacionades

Per la seva banda, Badia ha assegurat que l’ampliació de la plantilla policial «permetrà potenciar la policia de proximitat, amb més presència als barris per enfortir la percepció de seguretat». Actualment, la plantilla de la policia local del municipi està integrada per 80 membres en actiu.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Alcaldes