Fum

Un incendi en un transformador de Gavà provoca afectacions a uns 800 abonats

L’incident, ocorregut divendres passat, va tenir lloc en un generador soterrat a la cantonada del carrer Joan XIII amb Begues

Un incendi en un transformador de Gavà provoca afectacions a uns 800 abonats

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’incendi en un transformador soterrat a la cantonada del carrer Joan XIII amb Begues va tenir en alerta divendres passat la població de Gavà (Baix Llobregat). L’incident, notificat a les 21.21 h de la nit, va provocar una columna de fum que impedia l’accés als operaris de Fecsa, companyia responsable de la instal·lació. Els Bombers van desplaçar dues dotacions a la zona i van recomanar als veïns que tanquessin les finestres.

Segons apunten fonts dels Bombers, no es van haver de lamentar ferits tot i que les dotacions destinades van atendre una nena que tenia asma. Cap a les 3 h de la matinada, una vegada va cessar el fum i la seguretat dels operaris estava garantida, l’avaria va quedar en mans dels tècnics de Fecsa.

L’avaria va provocar talls de llum a més de 800 llars i es va procedir a instal·lar un generador portàtil durant el matí de diumenge amb l’objectiu de minimitzar l’afectació de l’incident. Segons ha informat Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, en el seu perfil de twitter, al llarg de la tarda de dilluns la companyia ha restablert el subministrament elèctric als veïns de la plaça Catalunya afectats.

Reclamacions

Davant la incidència del 17 de setembre passat que va deixar sense subministrament elèctric uns 800 abonats, l’Ajuntament de Gavà ha habilitat un espai a la seva web per informar de les vies que disposa la companyia subministradora, FECSA-ENDESA, per realitzar les reclamacions pertinents per danys i perjudicis.

Notícies relacionades

L’Ajuntament facilita l’adreça postal, el correu electrònic i el telèfon d’atenció al client d’Endesa. També s’ofereix l’assessorament de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Gavà que atén per via telefònica tots els dimarts i dijous de 9 a 13 hores al 93 263 91 00 ext. 9313.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Incendis