Campanya d’informació

Federfarma envia material a les farmàcies perquè informin sobre al·lèrgies

La farmacèutica de Gavà pretén ajudar a millorar l’atenció a les persones que pateixen al·lèrgies i fomenta el coneixement d’aquesta patologia

Federfarma envia material a les farmàcies perquè informin sobre al·lèrgies
1
Es llegeix en minuts

Fedefarma, la cooperativa farmacèutica amb seu a Gavà (Baix Llobregat), ha impulsat una campanya de salut per reforçar el tractament de les al·lèrgies des de les farmàcies, a les quals ha enviat material informatiu per millorar l’atenció que donen als seus usuaris.

Segons ha informat Fedefarma en un comunicat, la iniciativa ajuda els farmacèutics a millorar l’atenció a les persones que pateixen al·lèrgies, alhora que fomenta el coneixement general sobre aquesta patologia. La federació farmacèutica de Gavà ha impulsat la campanya en col·laboració amb els laboratoris Théa, especialitzats en salut ocular. Les farmàcies sòcies que estan adherides a la campanya han rebut un kit que inclou material formatiu i de recolzament a l’atenció, tant virtual com físic.

Al·lèrgies en la població

Notícies relacionades

Fedefarma ha proposat a les farmàcies que portin a terme la campanya al llarg del mes d’abril, quan hi ha més consultes sobre al·lèrgies, però cada farmàcia pot desenvolupar-la quan prefereixi. El 30% de la població mundial pateix una al·lèrgia i, segons Fedefarma, en els últims 40 anys els casos diagnosticats han augmentat. La rinoconjuntivitis és una de les patologies més freqüents i el pol·len, un dels al·lergògens més destacats.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Farmàcies