Via urbana

Enderrocats els edificis afectats per les obres de millora de la C-245

Les obres de reforma per pacificar la carretera obliguen a fer caure tres edificis de la Barceloneta

Enderrocats els edificis afectats per les obres de millora de la C-245
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els tres edificis del barri de la Barceloneta de Gavà (Baix Llobregat) situats juntament amb la factoria Roca ja són història. Les excavadores han fet caure aquestes construccions per poder avançar en el projecte de conversió de la carretera C-245 en la via urbana. Les tasques de sanejament, retirada de la runa i separació dels materials encara s’allargaran un parell de setmanes més.

Posteriorment, començarà la demolició dels edificis al costat de la Rambla: el del restaurant Anhel, i tres altres de pròxims. La intervenció, que durarà entre dues i tres setmanes més, comportarà afectacions.

Cs preguntarà per la demolició

D’altra banda els regidors de Ciutadans han anunciat que preguntaran al govern municipal per la demolició del restaurant Anhel en el pròxim ple municipal. Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de la formació taronja, va explicar el Bruguers digital que el problema és que «el bloc del costat està paret amb paret amb el que s’ha d’enderrocar, i llavors, quan el restaurant es tiri a terra, hi ha una paret que ara és paret mitgera que passa a ser paret exterior».

Notícies relacionades

El regidor vol saber què passarà amb la paret de l’edifici adjacent: «Ningú ha dit a aquests veïns què passarà amb aquesta paret que passa a ser exterior, quin tractament es farà, qui es farà càrrec d’aquest tractament, i si han mirat realment que això no afecti l’edifici».

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Urbanisme