OBRES A L'ESPAI PÚBLIC

Gavà instal·larà jocs inclusius als parcs de la ciutat per a nens amb necessitats diverses

Les actuacions tenen un pressupost global de 411.093,56 euros

nou-servei-atenci-lgtbi

nou-servei-atenci-lgtbi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà renovarà els parcs del passeig de Maragall i del Mil·lenni per «potenciar grans àrees de joc» a la ciutat.

En els dos emplaçaments, que tindran capacitat per a 80 criatures, s’instal·laran jocs inclusius per atendre nens i nens amb necessitats diverses i es millorarà l’espai públic, expliquen des de l’ajuntament. Les actuacions tenen un pressupost global de 411.093,56 euros.

Nous accessos al parc del passeig de Maragall

Les obres d’adequació del parc del passeig de Maragall han començat aquest 8 de gener dividint l’espai per trams. A la zona central es crearà una nova àrea de jocs infantils i es millorarà l’accessibilitat. Així mateix, es modificarà la fisonomia d’aquest espai perquè «tingui capacitat d’integrar l’activitat lúdica dels jocs infantils», expliquen des del consistori.

D’altra banda, l’ampliació de la vorera del carrer de Montflorit i les millores en la seva accessibilitat permetran crear dos nous mecanismes d’accés pel passeig. En concret, una petita rampa d’entrada per l’extrem nord i una escala de 6 esglaons per l’extrem sud.

Les obres del Mil·lenni començaran aquest mes

Quant al parc del Mil·lenni, les actuacions començaran la segona quinzena d’aquest mes de gener. La finalitat és crear una àmplia i més diversa zona lúdica i potenciar l’activitat en aquest espai.

Notícies relacionades

S’actuarà a les dues plataformes inferiors obrint els murs existents, ja que suposen una barrera i dificulten l’accés. S’instal·laran jocs de manera que «permetin anar remuntant la diferència de nivell i que la mateixa configuració de l’espai formi part del joc», comenten des del consistori. Les noves àrees de joc seran de material tou.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA