NIT DE L'ESPORT LOCAL

L'atleta Miquel Domènech, escollit esportista de l'any de Gavà

El guardó li va ser entregat en la 5a Nit de l'Esport de la ciutat, que va servir per homenatjar una seixantena d'esportistes, tècnics i clubs

gav

gav

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’atleta gavanenc Miquel Domènech ha sigut escollit com l’esportista de l’any de Gavà, un reconeixement que va recollir en el transcurs de la 5a Nit de l’Esport de la ciutat, celebrada aquest dimarts a l’auditori Marc Grau i que va servir per homenatjar una seixantena d’esportistes i equips locals.

Amb aquesta iniciativa, el municipi vol reconèixer la feina i l’esforç que esportistes, tècnics i clubs han fet durant tota la temporada i posar de relleu la seva contribució al foment d’hàbits de vida saludables, la inclusió i els valors de l’esport.

En concret, es van entregar 62 guardons individuals i d’equips en l’apartat estrictament esportiu. En l’àmbit d’esport, salut i naturalesa es va premiar un projecte d’unió entre barris mitjançant l’activitat física saludable, impulsat per les associacions de veïns de Can Tries, Ca n’Espinós, Bruguers i l’UME.

El premi al compromís social i inclusiu va anar a parar a mans del Futbol Sala Gavà i del Club Esportiu de Pàdel Adaptat de Catalunya, mentre que el colofó a la nit de l’esport gavanenc el va posar l’entrega del premi al millor esportista de l’any, atorgat a l’atleta del Club Atletisme Gavà, Miquel Domènech.

Premi a l’esportista de l’any 

Un reconeixement a una temporada d’èxit, en la qual Domènech ha sigut campió de Catalunya absolut en pista coberta de 800 m, doble medallista Catalunya sub-23 a l’aire lliure, 5è d’Espanya en 800 m i subcampió d’Espanya universitari en 800 m, entre d’altres èxits.

L’esportista va voler agrair el reconeixement rebut i es va comprometre a seguir al peu del canó la temporada que ve, si bé aquesta encara no ha acabat per a ell, ja que el pròxim mes d’agost disputarà el Campionat d’Espanya Absolut.

Notícies relacionades

Entre els finalistes hi havia l’atleta Paul McGrath, el futbolista Jandro Orellana, el jugador del Futbol Sala Gavà Pol Belmonte, l’entrenador del FS Gavà David Mendoza, el jugador del Club Sala Tr3s, Toni González, i la jugadora de voleibol Patrícia Llabrés.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Atletisme