PROMOCIÓ DE L'ATLETISME

Gavà celebra el seu tercer Gran Premi de Marxa

El Club Atletisme Gavà organitza aquest dissabte la tercera edició de la competició, que arrencarà a les deu a l'estadi municipal la Bòbila

p3170762

p3170762

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà acull aquest dissabte la tercera edició del seu Gran Premi de Marxa Ciutat de Gavà,que es disputarà al’estadi municipal la Bòbila i que pretén superar el nombre d’inscrits de les anteriors edicions, en les quals hi van participar prop de 200 atletes.

La competició, organitzada pelClub Atletisme Gavà, està destinada a corredors des de sub-10 fins a màster, adaptant les distàncies a les establertes per la Federació Catalana i la REFA per a cada categoria, que tindran secció tant femenina com masculina.

El III Gran Premi de Marxa gavanenc, les inscripcions del qual continuaran obertes fins dijous, s’iniciarà a les deu del matí i comptarà amb la presència de la campiona olímpica i entrenadora del CAG, María Vasco, que acompanyarà el seu grup d’atletes.

L’esdeveniment s’afegeix a altres competicions pròpies organitzades a la ciutat, com el Cros Ciutat de Gavà, disputat el mes de desembre passat, o el Meeting de Veterans Ciutat de Gavà, impulsats pel club per promoure la pràctica de l’atletisme al municipi.

Notícies relacionades

La iniciativa està promoguda per l’escola i la secció de marxa del CAG i compte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d’Atletisme i dels patrocinadors del club.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Atletisme