Promoció vivenda

Construeixen una nova promoció de vivenda pública a Gavà amb 130 pisos

70 pisos d'aquesta promoció seran en modalitat de lloguer

Presentació de promoció de vivenda pública a Gavà.

Presentació de promoció de vivenda pública a Gavà. / AJUNTAMENT DE GAVÀ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL) ha impulsat un nou concurs per construir una promoció de vivenda pública a Gavà, al barri de les Bòbiles, que preveu la construcció de 130 pisos, dels quals 70 seran de lloguer.

Segons un comunicat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es tracta de la segona promoció de vivenda pública de l'IMPSOL a Gavà i la primera que inclou la modalitat de lloguer.

La proposta d'H Arquitectes ha sigut la guanyadora del concurs d'idees convocat per IMPSOL, de la qual l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha destacat "no només la qualitat arquitectònica sinó la integració a l'entorn, amb un tipus de construcció sostenible i innovadora". Sánchez ha destacat que aquesta segona promoció de vivenda pública "permetrà donar resposta a les necessitats de vivenda de la ciutadania, apostant per un model públic".

"Aquest és un pas més en la bona direcció per continuar proveint la ciutat de vivenda pública, no només de compra sinó també de lloguer, una tipologia necessària perquè sabem que a la nostra ciutat els preus són molt elevats", ha afirmat l'alcaldessa.

Notícies relacionades

El gerent de l'AMB, Ramon Torra, també s'ha referit a la incorporació de vivenda de lloguer, i ha afirmat que "aquesta singularitat significa que continuarem vinculats a l'edifici", perquè tant l'IMPSOL com l'Ajuntament seguiran presents en la seva explotació.

Més notícies de Gavà