mossos calòrics
Menjant a Barcelona com als Alps
L'Hotel El Palace obre el seu Chalet, on serveix sopars amb un menú que s'inspira en la gastronomia de la serralada suïssa

interior-del-chalet-1579169493156
L’Hotel El Palace Barcelona sembla decidit a esprémer el vessant més camaleònic de la seva terrassa, ubicada a la setena planta. Primer hi va acollir uns sopars de verema al setembre que s’inspiraven en Jean Leon, que va ser client de l’establiment el segle passat (llavors es deia Ritz). Després, sessions de cine nadalenc amb mantes, una tassa de xocolata i vi calent. I, ara, en ple hivern, un menú suís inspirat en els Alps.
Chalet El Palace
És la nova proposta gastronòmica de l’històric establiment per començar l’any d’una manera diferent de la competència, que acostuma a oferir espais molt ‘trendy’, punxar música molt ‘cool’ i servir gastronomia molt distingida.
A El Palace, la cosa és bastant menys sofisticada. Més bucòlica (tot i que en el fil musical no sonen els cants tirolesos) i més calòrica, per dir-ho d’alguna manera, i aquesta aposta té el seu valor, ara que pocs s’atreveixen a reivindicar les calories en l’era ‘healthy’ que ens ha tocat viure. Primer, perquè l’espai es diu Chalet i, en efecte, sembla un xalet de muntanya alpina. Molta fusta, estovalles de quadros, cadires adornades amb pells peludes... Només hi falta el paisatge nevat. Amb aquest sopar, s’haurà d’elegir: o puges a la muntanya o, si ets molt urbanita, ascendeixes al ‘roof garden’ de l’hotel. O alternes ciutat i naturalesa.
‘Raclette’ i ‘fondue’
Notícies relacionadesEl xef Dani Padró ha ideat un menú basat en especialitats helvètiques de tota la vida, en les quals el formatge suís és un dels ingredients recurrents. Es pot elegir entre dos entrants: la sopa de ceba gratinada o l’amanida. De segon, dos tòtems de la cuina alpina, també a escollir: la ‘raclette’ amb patates, cebetes i cogombrets, o la ‘fondue’ de formatge, amb opció de trufa, que van acompanyades amb una taula d’embotits. Per acabar, hi ha tres opcions de postres: el pastís de nous caramel·litzades i cafè, Le Trianon (‘dacquoise’ d’avellanes, ‘croustillant’ de praliné i mousse de xocolata) o la pinya rostida amb gelat de vainilla i espuma de coco.
El Chalet d’El Palace estarà obert de dimecres a diumenge per sopar (s’hi pot anar a partir de les 19.30 hores) almenys fins al mes de febrer, tot i que no es descarta que ho estigui unes setmanes més al març. Per si neva...
- Educació Sánchez reduirà per llei les hores lectives del professorat
- Apunt La sort va salvar Fermín
- Seguretat viària ¿Es podrà circular a més de 120 km/h? Els canvis que venen a les autopistes i autovies europees
- El Govern aprovarà l’embargament dimarts després de superar els esculls
- El Rei agraeix a Al-Sisi el seu paper per a un alto el foc a Gaza
- Santa Tecla 2025 Tarragona i Mataró s'enfrontaran en un duel musical de bandes per commemorar els 100 anys del pasdoble 'Amparito Roca'
- Minimitzar les conseqüències L’oficina tècnica per coordinar les obres de Rodalies arrencarà a l’octubre
- ACTUALITAT BLAUGRANA El FC Barcelona prepara ja el retorn a l’estadi de Montjuïc
- Nou informa ANAR El ‘bullying’ creix a Espanya a causa del mal ús de la intel·ligència artificial
- A ALACANT Sánchez anuncia un pla de 13.000 milions, la inversió més gran de la història per als aeroports espanyols