mossos calòrics
Menjant a Barcelona com als Alps
L'Hotel El Palace obre el seu Chalet, on serveix sopars amb un menú que s'inspira en la gastronomia de la serralada suïssa

interior-del-chalet-1579169493156
L’Hotel El Palace Barcelona sembla decidit a esprémer el vessant més camaleònic de la seva terrassa, ubicada a la setena planta. Primer hi va acollir uns sopars de verema al setembre que s’inspiraven en Jean Leon, que va ser client de l’establiment el segle passat (llavors es deia Ritz). Després, sessions de cine nadalenc amb mantes, una tassa de xocolata i vi calent. I, ara, en ple hivern, un menú suís inspirat en els Alps.
Chalet El Palace
És la nova proposta gastronòmica de l’històric establiment per començar l’any d’una manera diferent de la competència, que acostuma a oferir espais molt ‘trendy’, punxar música molt ‘cool’ i servir gastronomia molt distingida.
A El Palace, la cosa és bastant menys sofisticada. Més bucòlica (tot i que en el fil musical no sonen els cants tirolesos) i més calòrica, per dir-ho d’alguna manera, i aquesta aposta té el seu valor, ara que pocs s’atreveixen a reivindicar les calories en l’era ‘healthy’ que ens ha tocat viure. Primer, perquè l’espai es diu Chalet i, en efecte, sembla un xalet de muntanya alpina. Molta fusta, estovalles de quadros, cadires adornades amb pells peludes... Només hi falta el paisatge nevat. Amb aquest sopar, s’haurà d’elegir: o puges a la muntanya o, si ets molt urbanita, ascendeixes al ‘roof garden’ de l’hotel. O alternes ciutat i naturalesa.
‘Raclette’ i ‘fondue’
Notícies relacionadesEl xef Dani Padró ha ideat un menú basat en especialitats helvètiques de tota la vida, en les quals el formatge suís és un dels ingredients recurrents. Es pot elegir entre dos entrants: la sopa de ceba gratinada o l’amanida. De segon, dos tòtems de la cuina alpina, també a escollir: la ‘raclette’ amb patates, cebetes i cogombrets, o la ‘fondue’ de formatge, amb opció de trufa, que van acompanyades amb una taula d’embotits. Per acabar, hi ha tres opcions de postres: el pastís de nous caramel·litzades i cafè, Le Trianon (‘dacquoise’ d’avellanes, ‘croustillant’ de praliné i mousse de xocolata) o la pinya rostida amb gelat de vainilla i espuma de coco.
El Chalet d’El Palace estarà obert de dimecres a diumenge per sopar (s’hi pot anar a partir de les 19.30 hores) almenys fins al mes de febrer, tot i que no es descarta que ho estigui unes setmanes més al març. Per si neva...
- Fugida salarial del 0,5% Els funcionaris de la Generalitat no cobraran fins a l’octubre la paga de fins a 625 euros pels retards pendents
- Medi ambient Els pops fugen d’Espanya i envaeixen les costes britàniques: aquest és el motiu
- Comerç La FNAC d’El Triangle s’acomiada avui amb grans rebaixes
- Xarxes El nen de "la tranquil·litat" a les piscines de Terol parla 13 anys després: "Un dia vaig arribar amb el pit enfonsat i un ull morat a casa"
- Tribunals "Me l’han jugada. Agafeu-los i mateu-los"
- Piscines, brou de cultiu de malalties: quines infeccions pots agafar i com prevenir-les
- Mor una anciana atropellada pel seu propi vehicle a Barcelona
- POLÍTICA Sánchez braceja per salvar-se del naufragi mentre Feijóo celebra cada cop amb el PP de festa
- Polèmica L’alcaldessa de Palafrugell nega que s’hagi prohibit als grups d’havaneres afegir-se al públic si canta ‘El meu avi’
- Comitè federal Illa exhibeix el seu suport a Sánchez i a les mesures preses en el PSOE: «Anem pel bon camí»