Per als nostàlgics de l'estiu

Vivero Beach Club surt al Mediterrani amb una proposta culinària basada en el producte del mar

comedor

comedor

1
Es llegeix en minuts
ALBERTO GONZÁLEZ / Barcelona

S’autodenomina un xiringuito ‘cool’. No obstant, això pot donar peu a la confusió. Perquè Vivero Beach Club és molt més que el lloc on apaivagar la calor estiuenca amb una cervesa gelada. De fet, a la temporada baixa –quan Sitges recupera el seu encant original, atesa l’absència de turisme– el restaurant aprofita per potenciar altres dels seus molts atractius. El primer, la seva espectacular ubicació: penjat en un penya-segat de l’extrem nord del municipi, es deixa caure sobre la immensitat del Mediterrani, que tant li regala assolellades estampes marítimes com espectaculars tempestes, que fuetegen les roques uns metres més avall.

Notícies relacionades

Els seus espais diferenciats (des del restaurant a les terrasses) permeten estendre el servei de l’esmorzar al sopar, passant per l’hora de l’aperitiu, el dinar o les copes abans de vespre. La seva és una cuina apta per a tots els públics i pròxima, on es premia la qualitat i un tracte respectuós del producte. Una de les seves apostes principals és –com és lògic– el producte del mar, que ve directament de la llotja. Per això els musclos i les cloïsses al vapor, els xipirons de platja a l’andalusa o les croquetes de gamba són molt cobejats. Després hi ha, per descomptat, els suquets de peix fets a la cassola, els peixos a la brasa, la mariscada, les especialitats en tonyina vermella o els arrossos (en tenen vuit tipus diferents).

Amb una superfície total de 750 metres quadrats (per a 180 persones assegudes o 450 persones en format banquet), Vivero Beach Club també és un espai ideal per a la celebració de festes o esdeveniments privats. A l’estiu, a més, té accés directe a dues cales (punta de les Marbres, on s’accedeix des de la Terraza Beach; i platja Fonda, que té accés des del restaurant). Com a punt diferencial, l’establiment també ofereix la possibilitat d’assaborir la seva carta sense moure’s d’una embarcació (el restaurant s’encarrega de portar totes les seves especialitats fins a la coberta del barco). 

Temes:

Restaurants