GURMETITZATS
Michelinitza't
fsafaf
Quan Michelin publica la guia és com si als gastrònoms els extirpessin el cor, i la víscera palpités a la mà dels inspectors.
Quant dolor i quant lament: desacord sempre.
Participo -he participat- de les critiques. Els meu favorits són uns altres, però què voleu que us digui: es tracta d'una empresa sobirana i premia a qui vol.
Notícies relacionadesEl problema és nostre perquè els fem cas. Els xefs en desacord ho tenen fàcil: que tornin les estrelles. Si l'acte fos massiu, Michelin punxaria. Però no serà així perquè els reporta un benefici.
I nosaltres, sense res a guanyar-hi, estem disposats a trencar-nos la cara. Perquè, malgrat tot, estimem la cuina.
Temes:
- Exclusiva Vilaplana va ensenyar un vídeo d’Utiel inundat a Mazón a El Ventorro a les 17.40 hores el 29-O
- Castells Els Castellers de Vilafranca signen la millor diada de la història dels castells en un Tots Sants descomunal
- La periodista que va dinar amb Mazón el dia de la DANA, ingressada a l’hospital després de patir una crisi
- Efectes de la hiperpaternitat Els pares helicòpter arriben a la universitat: «Venen a demanar explicacions sobre les notes»
- PATRIMONI La Sagrada Família ja és l’església més alta del món
- Lliga F Un bon Espanyol cau amb dignitat contra el Reial Madrid
- TENNIS Sinner destrossa Zverev i lluitarà avui pel número u
- ACTUALITAT BLAUGRANA "Sempre ajudaré i protegiré Lamine Yamal", diu Flick
- LA TEMPORADA BLANC-I-BLAVA Un Espanyol en ratxa vol tornar a guanyar a Vitòria
- Segona vida (19) / MARCOS SENNA Marcos Senna, exjugador: "Els immigrants que venen a fer el mal perjudiquen els que venim a integrar-nos"
