GURMETITZATS
Michelinitza't

fsafaf
Quan Michelin publica la guia és com si als gastrònoms els extirpessin el cor, i la víscera palpités a la mà dels inspectors.
Quant dolor i quant lament: desacord sempre.
Participo -he participat- de les critiques. Els meu favorits són uns altres, però què voleu que us digui: es tracta d'una empresa sobirana i premia a qui vol.
Notícies relacionadesEl problema és nostre perquè els fem cas. Els xefs en desacord ho tenen fàcil: que tornin les estrelles. Si l'acte fos massiu, Michelin punxaria. Però no serà així perquè els reporta un benefici.
I nosaltres, sense res a guanyar-hi, estem disposats a trencar-nos la cara. Perquè, malgrat tot, estimem la cuina.
Temes:
- Anna Gatell: "Els pares han perdut l’autoritat i ignoren els perills del mòbil"
- Visita a Catalunya El Rei carrega contra les «identitats excloents» i els «extremismes» des de Montserrat
- L’ATHLETIC DEMANA «RESPECTE» El silenci de Nico Williams davant la tempesta a Bilbao: desconnexió a les illes Maurici i a l’espera del pagament de la clàusula
- Estadística de l’INE Els tumors desbanquen les malalties del sistema circulatori com la causa més freqüent de mort a Espanya
- Entrevista Javier Albares, metge: «L’ús excessiu de pantalles pot provocar símptomes que portin diagnòstics equivocats de TDAH»