Premier League

El futbolista Kurt Zouma es grava maltractant el seu gat

El jugador del West Ham es va filmar trepitjant i bufetejant la seva mascota en un vídeo publicat a Snapchat

El futbolista Kurt Zouma es grava maltractant el seu gat

FRANCK FIFE / AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kurt Zouma, defensa del West Ham United Football Club, es va gravar diumenge a la tarda donant puntades de peu al seu gat i bufetejant-lo en un vídeo que es va pujar a Snapchat. Les imatges, publicades pel diari ‘The Sun’, van ser preses pel germà del futbolista, que les va compartir a les xarxes socials sota el títol «‘sa commence’» (està començant).

En el vídeo es veu com el futbolista, de 27 anys, persegueix la seva mascota pels passadissos de casa seva, llançant-li sabates i donant-li puntades de peu com si fos una pilota de futbol. L’exjugador del Chelsea també va bufetejar l’animal mentre un nen el subjectava. La seqüència va ser publicada a Snapchat pel germà de Kurt, Yoan, que va registrar el succés entre rialles. Pel que sembla, el gat havia trencat un gerro, motiu pel qual el jugador del West Ham va decidir castigar-lo clavant-li una pallissa.

L’internacional francès es va disculpar públicament hores després de la difusió del vídeo, insistint que es tracta d’un incident aïllat: «Vull disculpar-me per les meves accions. No hi ha excuses per al meu comportament, que lamento sincerament».

Notícies relacionades

Al seu torn, el West Ham va emetre un comunicat condemnant les terribles imatges i anunciant que tractarà el tema de manera interna: «El West Ham United condemna sense reserves les accions del nostre jugador, Kurt Zouma, en el vídeo que ha circulat. Hem parlat amb Kurt i tractarem l’assumpte internament, però ens agradaria deixar clar que de cap manera aprovem la crueltat contra els animals», ha comunicat el club anglès.

Aquest dimarts, Sky Sports ha informat que, malgrat les pressions de la Reial Societat per a la Prevenció de la Crueltat contra els Animals (RSPCA per les seves sigles en anglès), la Policia Metropolitana de Londres no investigarà Kurt Zouma pel vídeo en qüestió.