Decisió personal

Alexia Putellas renuncia que el camp del Mollet porti el seu nom

La futbolista vol respectar la denominació actual dedicada als germans Gonzalvo, referents del futbol català

Alexia Putellas renuncia que el camp del Mollet porti el seu nom

AGENCIAS

1
Es llegeix en minuts

El camp de futbol de Mollet del Vallès mantindrà la denominació original de Germans Gonzalvo després que Alèxia Putellas, natural d’aquesta localitat del Vallès Oriental, ha comunicat que renuncia que el camp de futbol municipal porti el seu nom, «ja que els germans Gonzalvo també van ser uns referents del FC Barcelona», precisament el seu mateix equip.

Notícies relacionades

Aquesta decisió ha sigut comunicada aquest dimarts per la mateixa Putellas a l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, dies després d’acceptar la proposta que Monràs li va realitzar abans de fer-se pública i que també estava consensuada amb l’equip de futbol CF Mollet UE. «Durant les converses mantingudes amb la jugadora molletana sempre ha agraït la proposta de canvi de nom així com que se li atorgués la distinció cívica ‘Per Mollet’, informa el consistori en una nota oficial.

Els germans Gonzalvo, nascuts a Mollet, van ser jugadors del Barça i eren coneguts com a Gonzalvo I (Julio), Gonzalvo II (Josep) i Marià (Gonzalvo III). El primer d’ells no va arribar a debutar al primer equip al barallar-se amb Josep Samitier, llavors tècnic blaugrana. Gonzalvo III va ser el més famós dels germans i va arribar a ser el capità del llegendari equip de les cinc copes.