PSG-2, CITY-0

Messi marca per al PSG a un City que juga més

Les estrelles decideixen per a l’equip francès, que va jugar a veure-les venir davant l’equip de Guardiola, mancat de gol

Messi marca per al PSG a un City que juga més

@neymarjr

2
Es llegeix en minuts

Les estrelles del París SG de Messi van ser més determinants que el bon joc del Manchester City de Guardiola. La col·lecció d’astres dirigida per Pochettino va poder amb el tiki-taka de l’equip anglès i va vèncer en un partit de gran nivell al Parc dels Prínceps. El 30 argentí va guanyar el duel a l’entrenador català i es va estrenar com a golejador amb el seu nou equip en la segona jornada de la Lliga de Campions. Malgrat no jugar un partit brillant, va demostrar que continua sent el jugador més determinant del món sentenciant un partit, en el qual el City va merèixer empatar, però va abaixar els braços després d’una genialitat de Messi i Mbappé ja en el tram final. 

El PSG es va avançar al marcador des de l’inici del partit, amb un gol de Gueye. El migcampista defensiu va enviar un xut imparable després d’una passada enrere de Mbappé. Tot i que el partit es va posar favorable per als parisencs, el Manchester City va aconseguir ràpidament el control de pilota. El seu domini, malgrat pecar durant alguns trams de massa horitzontalitat, va acabar amb un PSG arraconat a la seva zona defensiva i amb les millors ocasions per a l’equip de Guardiola. 

Domini sense contundència

Els anglesos van vorejar l’empat amb un cop de cap de Sterling que va aturar Donnarumma amb una gran parada i el rebuig de Bernardo Silva va acabar al travesser, malgrat rematar amb la porteria buida. Amb el seu joc de possessió, pressió alta i dinamisme a les bandes, sobretot de l’algerià Mahrez, el City feia patir els de Pochettino. Però els galàctics del París es van posar la granota, especialment Gueye amb un gran desplegament físic. 

Un PSG molt terrenal resistint en defensa i un City dominador de l’esfèric però sense finalitzar. El guió de la primera part es va reproduir durant la segona. Gràcies a l’estil cruyffista del seu equip, Guardiola va aconseguir anul·lar Messi durant bona part del partit. Però el seu partit gris va experimentar un gir copernicà en el minut 74. 

Eufòria a París

Notícies relacionades

Llavors, l’excapità del Barça va demostrar que només li fa falta una jugada per demostrar que continua sent el millor. Després d’una preciosa paret a la frontal amb Mbappé, que l’hi va deixar de taló a la frontal, Messi la va clavar amb l’esquerra a l’escaire. Tot un golàs que va desencadenar l’eufòria al Parc dels Prínceps, que es va omplir amb uns 48.000 espectadors. 

Tot i que va dominar bona part del partit, el City va acabar abaixant els braços amb el segon gol. L’equip de Guardiola va merèixer bastant més que la derrota final per 2-0, però les individualitats del PSG, tant en atac com en defensa, es van imposar. És la primera victòria de prestigi del planter estel·lar reunit gràcies als petrodòlars qatarians. No només li serveix per posar-se líder amb quatre punts en un dels grups més difícils d’aquesta fase de grups de la Champions, sinó també per dissipar dubtes.

Fitxa tècnica