ARRENCA LA TEMPORADA 21-22

Supercopa Europa. Horari i on veure a la TV la final entre Chelsea i Vila-real

El ‘submarí’ groc, de la mà d’Emery, vol continuar conquerint Europa davant la revelació londinenca

Supercopa Europa. Horari i on veure a la TV la final entre Chelsea i Vila-real

Getty

2
Es llegeix en minuts

La temporada oficial de clubs al nostre continent queda habitualment inaugurada amb la disputa de la Supercopa d’Europa. Aquest any la disputaran el Chelsea de Tuchel, flamant campió de la Champions League, contra el Vila-real, recent campió de l’Europa League. Un duel que tindrà lloc a l’estadi de Windsor Park, a Belfast (Irlanda del Nord) davant la presència d’uns 13.000 aficionats permesos per a l’ocasió.

L’‘altra’ competició d’Emery

Els ‘groguets’ acudeixen a la cita amb la il·lusió que van afrontar la recent final europea. L’equip d’Unai Emery, expert ja en aquesta competició (hi ha participat en quatre ocasions), confia a aixecar el seu segon títol consecutiu després del que van aconseguir davant el Manchester United en una llarga i emocionant tanda de penals (11-10). Malgrat no haver aconseguit la victòria en aquesta pretemporada, el ’Submarí’ groc ha assolit un ritme òptim de competició per disputar aquest partit, amb Gerard Moreno al capdavant de les operacions d’atac.

Per la seva banda, els ‘blues’ de Thomas Tuchel, el tècnic que va fer ressorgir aquest equip, volen seguir amb les bones sensacions i estan preparats per a l’ocasió. A l’espera de si es confirma el retorn de Lukaku, l’equip londinenc viatja a Belfast amb el record de la Champions conquerida, contra pronòstic, davant el Manchester City (0-1). Mason Mount, Kanté, Jorginho i companyia buscaran continuar fent història i aixecar un títol anhelat a Stamford Bridge.

Els dos equips no s’han enfrontat mai en competició oficial. Serà el primer partit entre les dues plantilles, i la primera final d’aquest torneig per al Vila-real. El Chelsea ha perdut en les últimes tres ocasions en què va disputar la Supercopa (2012, 2013, 2019).

En l’apartat de baixes, el Vila-real no podrà comptar amb Samu Chukweze i Iborra, lesionats, i tindrà el dubte de Dani Parejo, vital al centre del camp groc. Tuchel tindrà tots els seus jugadors disponibles. L’àrbitre del partit serà el col·legiat rus Sergey Karasev.

Quan es juga el Chelsea FC – Vila-real CF

Notícies relacionades

El partit corresponent a la Supercopa d’Europa es disputa dimecres 11 d’agost, a les 21.00 hora peninsular espanyola.

On veure el partit a la TV

El partit es jugarà davant la presència d’uns 13.000 aficionats a Windsor Park (Belfast) i el retransmeten els canals Movistar Liga de Campeones (dial 50 de Movistar) i LaLiga TV Bar.