La fase final de l’ascens

El Girona, a jugar amb ambició a Vallecas

  • El conjunt català afronta aquest diumenge (21 hores, #Vamos) el primer assalt per tornar a Primera.

  • Al davant tindrà un Rayo temut i en un gran moment de forma després d’eliminar el Leganés.

El Girona, a jugar amb ambició a Vallecas

GIRONA FC

1
Es llegeix en minuts

El Girona pot fer aquest diumenge un pas molt important per tornar a fer història (#Vamos, 21 hores), encara que tot s’ha de tancar diumenge dia 20 a Montilivi, on el conjunt català haurà de certificar el retorn a Primera. En joc hi ha la tercera plaça per acompanyar Espanyol i Mallorca cap a la màxima categoria del futbol espanyol la temporada que ve. 

No obstant, l’equip de Francisco s’enfronta a un equip temible, un Rayo que arriba fort a la final del ‘play-off’ després d’eliminar el Leganés i apuntar-se a la promoció en l’últim moment, però el Girona tampoc ha de tenir enveja dels jugadors d’Andoni Iraola. Els blanc-i-vermells arriben llançats a Vallecas després d’atropellar l’Almeria a les semifinals de l’ascens.

La derrota de l’abril

Notícies relacionades

Des del 10 d’abril no perden. Precisament la derrota va arribar a Vallecas (2-1), on aquest diumenge és més necessari que mai treure un resultat positiu. Per això, Aday ha afirmat que «una final no es juga, sinó que es guanya i per això anem a Vallecas amb ambició». I això és precisament el que hauran de fer els gironins, tenint molt present l’esforç que els ha portat fins aquí. Tampoc poden oblidar els mèrits que van fer al camp del Rayo en la temporada regular, on les decisions arbitrals els van penalitzar i es van quedar sense premi. El col·legiat Pulido Santana, que no va assenyalar una trepitjada a Arnau dins de l’àrea i unes mans d’Óscar Valentín, repetirà en el Rayo-Girona d’aquest diumenge. A Montilivi, de tota manera, no s’han pres la designació arbitral com a res personal.

Partit a consciència

Francisco ha preparat el partit a consciència. El tècnic ha citat 24 futbolistes per anar a Vallecas. Hi va amb tot. També Cristhian Stuani que, recuperat de la seva lesió i alliberat de jugar la Copa Amèrica amb l’Uruguai, s’ha apuntat a la final. El ‘killer’ ha sigut la novetat més destacada de la llista a la qual tornen Valery i Pablo Moreno. De tota manera no s’esperen canvis importants a l’‘onze’ que va eliminar l’Almeria.

Temes:

Girona FC