PREMIER LEAGUE

El president del Manchester City avança que el club farà una gran inversió en fitxatges

  • Khaldoon al-Mubarak afirma que té la intenció d’enviar un «fort missatge» al mercat d’estiu per reforçar la plantilla i trobar el «substitut adequat» per a Agüero

El president del Manchester City avança que el club farà una gran inversió en fitxatges
2
Es llegeix en minuts

El president del Manchester City, Khaldoon al-Mubarak, ha assegurat que tenen la intenció d’enviar un «fort missatge» al mercat de fitxatges d’aquest estiu per reforçar la plantilla i trobar el «substitut adequat» per al Kun Agüero, que com Eric Garcia se n’ha anat lliure al FC Barcelona.

«Necessites portar talent constantment a l’equip, refrescar-te, i particularment quan estàs a un alt nivell, al cim», va assegurar el president ‘citizen’ en una entrevista publicada a la pàgina web del club.

Segons les declaracions d’Al-Mubarak, el City sembla disposat a gastar molts diners en la remodelació de l’equip de Pep Guardiola, vigent finalista de la Lliga de Campions després de perdre contra el Chelsea, i té un gran buit que omplir» després de la marxa d’Agüero al Camp Nou.

Després del tercer títol de la Premier League en quatre anys i una primera final a la Lliga de Campions, títol que se’ls resisteix, Al-Mubarak creu que és important millorar la plantilla.

«Havent guanyat la Premier, no és el moment d’asseure’s i estar content, és l’error més gran. És el moment d’enviar un missatge contundent que no hi ha satisfacció, que no estàs satisfet només guanyant la lliga», va assegurar.

A fitxar Harry Kane

Mentre que a Anglaterra hi ha rumors del possible intent de fitxar el davanter del Tottenham Harry Kane, o la perla noruega del Borussia Dortmund Erling Haaland, el cert és que el City necessita trobar gol després de la marxa del seu màxim golejador històric, el Kun.

«Perdem una llegenda molt important en Sergio Agüero, un buit difícil d’omplir, però estic segur que trobarem el jugador adequat per portar aquestes botes», va comentar en al·lusió als gols que ja no marcarà Agüero.

Considera que hi ha altres àrees a l’equip que «necessiten inversió», tot i que «no gaires». «No es tracta de números, es tracta de qualitat. La plantilla és fenomenal, no es guanya la Premier ni s’arriba a la final de la Champions si no es té una bona plantilla. Aportarem qualitat a la plantilla en un parell de posicions clau», va augurar.

Content amb Guardiola

Notícies relacionades

I Al-Mubarak confirma que el City està «content» amb l’entrenador, Pep Guardiola, malgrat perdre la Champions, i va elogiar una «gran relació» amb el de Santpedor. «Aquesta associació és gran. Està en l’entorn adequat, té la infraestructura adequada. Tenim la més gran confiança i la millor relació, i hem aconseguit molt. El viatge continua i continuarà mentre el Pep sigui feliç», va assegurar.

Quant a la final de la Champions, perduda a Porto, davant el Chelsea, va assegurar que la clau és continuar sent-hi. «No es pot guanyar cada any, però any rere any serem allà. Es tracta de seguir endavant i cada vegada que tenim contratemps reagrupar-nos i tornar més forts», va apuntar.