L’actualitat blaugrana

Suárez, sobre Koeman: «Tanta personalitat no té»

L’uruguaià va repassar la temporada a ‘El Partidazo de Cope’ i va recordar la seva curta relació amb l’entrenador holandès i Bartomeu

Suárez, sobre Koeman: «Tanta personalitat no té»

Transfermarkt

2
Es llegeix en minuts

Luis Suárez sabia que aquesta Lliga podia reafirmar-lo com a peça clau al terreny de joc davant les crítiques, i volia continuar demostrant la seva vàlua a l’Atlètic després de la seva marxa del Barça. El club on va ser molt volgut pel seu joc, i per la seva magnífica relació amb Leo Messi, li va obrir la porta contra la seva voluntat abans del tancament del mercat per remodelar la plantilla.

El davanter uruguaià va atendre aquest dilluns una entrevista del programa El Partidazo de Cope i va recordar una altra vegada les últimes paraules que va creuar amb els seus vells mandataris al club blaugrana: «Koeman em va transmetre que no comptava amb mi i després em va dir ‘si demà no se soluciona, comptaré amb tu per a l’inici de la Lliga». Després d’aquesta afirmació, el xarrua es va adonar que l’entrenador holandès no tenia «tanta personalitat» i que les ordres podien venir de dalt davant els rumors de la seva creixent influència en l’equip.

Després de remarcar com va ser el seu aparatós comiat del club blaugrana, Suárez va afegir amb ironia: «No m’ha trucat Bartomeu ni cap directiu del Barça, però vaig estar a punt de enviar-los alguna foto».

Una Lliga soferta

Notícies relacionades

La temporada de Suárez ha complert les expectatives que s’esperaven d’ell. «Per a l’aficionat al futbol ha sigut espectacular. Era molt maco, però molt complicat per tot el que es viu. És una demostració del valor que té una Lliga. Òbviament costa molt més guanyar-la amb l’Atlètic de Madrid que amb el Barcelona. Es disfruta molt amb els companys, era una cosa que m’il·lusionava i té més mèrit. Hem patit molt. Penso en els meus fills, en la meva dona... ells saben com he patit. Veure els meus fills disfrutar d’aquest títol no ho oblidaré mai de la vida», comentava Luis, que es va veure entre llàgrimes al terme del partit contra el Valladolid, parlant per videotrucada amb la seva família.

Seguirà a l’Atlètic

Luis Suárez té un any més de contracte amb l’Atlètic de Madrid i va confirmar que seguirà a les files blanc-i-vermelles. «No diré que me n’aniré. Soc feliç després d’aquest any. És impossible que me’n vagi». ¿Els meus amics més íntims a l’Atlètic? Es va fer molt complicat amb la pandèmia, però amb Torreira, Koke, i Hermoso vam fer molt bona relació. Amb tots els companys, però amb ells he parlat una mica més», comentava a la seva xerrada commemorativa del títol amb la Cope.