SEMIFINAL DE LA SUPERCOPA

Supercopa Madrid-Athletic: «Estem preparats», assegura Zidane

  • El tècnic francès evita la polèmica amb Tebas i se centra a eliminar el quadro de Marcelino, que deixa entreveure que es tancarà darrere

Supercopa Madrid-Athletic: «Estem preparats», assegura Zidane
2
Es llegeix en minuts

Zinedine Zidane, tècnic del Reial Madrid, veu que els seus jugadors estan «preparats» per guanyar el primer títol de la temporada, la Supercopa d’Espanya en la qual entren en escena davant l’Athletic Club, que va advertir els «farà córrer molt i lluitar» per arribar a la final.

«Ens trobem bé, fa dies que preparem el partit, estem contents per poder jugar-lo. Estem preparats, haurem de competir davant un rival molt fort que ens farà córrer molt i lluitar. Intentarem fer un gran partit», va assegurar en una roda de premsa en la vigília de la semifinal.

El Reial Madrid arriba preparat a la cita després d’una nova ensopegada de lliga amb el seu empat sense gols a El Sadar de l’última jornada. Per a Zidane, aquesta Supercopa d’Espanya no té res a veure amb la de l’any passat, que va servir d’impuls i veu normal la irregularitat en resultats.

«Parlem sempre de trampolí i no sé per què. Nosaltres estem en una bona dinàmica però quan fem un partit no tan bo sempre hi ha crítiques, això no canviarà mai. Des de l’inici de la temporada hi ha alts i baixos però podem fer-ho millor, com intentarem demà. Esperem que la temporada vagi millorant a poc a poc», va defensar. 

Enganxada amb Tebas

Zidane no va poder evitar al·ludir a l’intens viatge per la neu a Pamplona. El tècnic francès ja va deixar clar que segons la seva opinió el partit no s’hauria d’haver disputat. «Vaig dir el que pensava en aquell moment, però no són excuses, sinó una evidència, ja està», va afirmar Zidane aquest dimecres en la roda de premsa prèvia a la semifinal de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic de Bilbao.

Zidane responia així a les declaracions del president de LaLiga, Javier Tebas, aquest dimecres considerant «una excusa» les declaracions del tècnic francès. «No m’hi posaré ni contestaré, això és cosa del passat, millor pensem en el partit de demà», va concloure tot seguit el tècnic blanc.

Aquest partit és el segon de Marcelino a la banqueta de l’Athletic. L’entrenador va dir que creu que coneix «bé el Reial Madrid» i sap que «quan es juga un títol és un equip que augmenta el nivell competitiu en regularitat i continuïtat».

Notícies relacionades

Per això espera que, quan no tingui la pilota, «els blancs tinguin les mínimes ocasions possibles» i que, quan la tingui, sigui capaç d’«atacar» a un Madrid «que té molts jugadors en atac» durant la possessió.

«El Madrid ha tingut dificultats quan ha jugat contra equips que juguen replegat, però hem de defensar millor que davant del Barça i fer-los dubtar. Si només et limites a defensar acabaràs perdent», va remarcar.