TRIOMF DE 'la Roja'

Festa a la plaça d'Espanya i Canaletes

Diversos milers de seguidors celebren en nombroses ciutats espanyoles la victòria de la selecció

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / Barcelona

Unes 5.000 persones van celebrar a la plaça d'Espanya de Barcelona la victòria a l'Eurocopa de la selecció espanyola. Com ja va passar fa dos anys al Mundial de Sud-àfrica, la plaça d'Espanya ha estat el lloc elegit pels aficionats barcelonins de 'la Roja' per a la celebració multitudinària.

També la rambla deCanaletes, lloc de celebració habitual dels aficionats del Barça, s'ha sumat a la festa de 'la Roja', la selecció espanyola que avui ha reeditat el seu ceptre europeu davant Itàlia (4-0) a Kíev.

Unes 2.000 persones s'han acostat, a la conclusió del partit, al lloc de pelegrinatge del seguidor culer per celebrar la victòria de la selecció de Vicente del Bosque, en un ambient festiu en què no s'han registrat incidents.

Els habituals crits de "campions, campions", "¡que viva España!" i algun record no gaire agradable per al davanter italià Mario Balotelli ha estat el més sentit durant les celebracions.

Festa general

Notícies relacionades

En nombroses ciutats espanyoles també s'ha celebrat als carrers la victòria de la selecció. Desenes de milers de madrilenys s'han llançat al carrer per celebrar la segona Eurocopa consecutiva guanyada per la selecció espanyola de futbol i en qualsevol punt de la ciutat es podien sentir les botzines dels cotxes, petards i visques al campió continental.

Les principals artèries de la capital espanyola com el passeig de la Castellana, les places de Cibeles i Neptuno o la Puerta de Alcalá i del Sol s'han vist de mica en mica abarrotades d'aficionats que mostraven la seva alegria pel nou èxit de la selecció, en contrast amb el gairebé total silenci que ha regnat a Madrid durant el partit, amb l'excepció dels crits pels quatre gols marcats a Itàlia.