‘MANAGEMENT’

Deusto Business School, gestió avançada d’empreses

Un màster eminentment pràctic en el qual s’estudien tots els fonaments bàsics

Deusto Business School, gestió avançada d’empreses
1
Es llegeix en minuts

El Màster Universitari en Direcció d’Empreses que ofereix Deusto Business School és un programa de gestió que s’imparteix des de l’any 1971. El centre ha entrat recentment en la llista de millors escoles del món al rebre la prestigiosa acreditació AACSB. Només el 6% de les escoles de negocis del món han rebut aquest ‘segell’ que acredita la qualitat i excel·lència en la formació en ‘management’.

Amb una participació d’un 50% d’estudiants internacionals, aquest màster està especialment dissenyat perquè les persones amb formacions en àrees diferents a la gestió (enginyeria, dret, psicologia, ciències...) puguin obtenir el màxim aprofitament del seu pas pel programa.

Notícies relacionades

A més, el màster proporciona als participants un desenvolupament integral, en l’àmbit tècnic, humà i ètic, que els capacita per desenvolupar una carrera professional exitosa en el camp de l’administració i direcció d’empreses i exercir funcions de tipus directiu en companyies i institucions, públiques i privades, de molt variats àmbits sectorials i geogràfics. Tal com assenyala el seu director, José Antonio Idígoras, «els participants adquireixen coneixements útils i aprenen a fer servir les tècniques de la direcció d’empreses, comprenent l’entorn i situacions en què s’hauran d’utilitzar en el futur. Per això, abordem les diverses àrees de la gestió d’empreses (màrqueting, estratègia, finances) començant des dels seus fonaments fins a arribar a un nivell adequat per a l’exercici professional».

Una vegada finalitza la formació bàsica comuna, els seus participants poden optar per un dels dos itineraris: Digital Business o Competitivitat i Innovació. Tots els coneixements adquirits s’exerciten en la Pràctica Professional de llarga durada, i en el Treball de Final de Màster, orientat a l’emprenedoria. A més, Deusto Business School disposa d’un departament de Carreres Professionals i de la xarxa Deusto Business Alumni, amb més de 15.000 professionals que exerceixen la seva tasca a Espanya i a l’estranger, en càrrecs rellevants d’empreses. La pertinença a Deusto Business Alumni proporciona accés a un ventall de serveis relacionats amb la gestió d’ofertes professionals, formació contínua i contactes entre membres.