L’EDUCACIÓ DEL FUTUR

Classes particulars online, una educació en auge que funciona

La demanda de classes particulars s’ha multiplicat per tres des del març de l’any passat

Entre les matèries més sol·licitades destaquen les ciències, com les matemàtiques, física i química, i els idiomes

Classes particulars online, una educació en auge que funciona
2
Es llegeix en minuts

És cert que si fa un any algú hagués explicat el que estava a punt d’arribar, pocs ho haguessin cregut. Teletreball, escoles tancades, poca activitat a l’aire lliure... Des del març del 2020 fins ara, els hàbits diaris de la major part de la població han canviat dràsticament i ara les necessitats de la societat són ben diferents de les existents abans de la pandèmia.

L’educació dels més petits és una de les àrees que més preocupen els pares. La possibilitat de perdre el fil del curs al no garantir les classes presencials o la quantitat d’hores que passen a casa ociosos per haver vist com el temps a l’aire lliure disminueix són dos problemes a què s’enfronten les persones que tenen adolescents i nens al seu càrrec. Aquests són, a més, dos dels principals motius pels quals la demanda de classes particulars s’ha multiplicat per 3 des del març del 2020 i la tendència segueix a l’alça durant 2021. Entre les matèries més demandades es troben les ciències, sent les matemàtiques, la física i la química les principals, l’anglès, i el reforç escolar entès com a acompanyament general als estudis.

A més, l’increment en la matriculació de classes d’idiomes o de música ha demostrat que els ‘hobbies’ s’han fet un lloc important en les classes ‘online’.

Més confiança

Per assegurar-se una bona qualitat de classes ‘online’ és important escollir una plataforma amb experiència reconeguda, com Tusclasesparticulares que, després dels seus 14 anys al mercat, és el portal de classes particulars líder a Espanya amb més de 850.000 professors i 4 milions d’alumnes. A més, en els últims anys s’ha consolidat com a referent a nivell internacional amb una destacada presència en 13 països més entre Europa i Llatinoamèrica, destacant Itàlia, l’Argentina, el Perú i Xile. Una altra de les plataformes que destaca al sector és Classgap, la primera en formació ‘one2one’ de qualitat a Espanya, amb milers de professors de més de 90 països que imparteixen tota mena de matèries. En l’actualitat, més de 20.000 alumnes es formen gràcies a la seva aula virtual integrada sense sortir de casa.

També per a empreses

Notícies relacionades

En plataformes com Classgap es poden aprendre idiomes amb tutors nadius, reforçar assignatures d’ensenyament primari, secundari i universitari, o fins i tot ‘hobbies’. A més, també ofereix una solució de formació ‘online’ per a empreses amb Classgap for Enterprise la demanda de la qual també s’ha disparat arran de la pandèmia de la Covid19.

Avantatges

Gràcies a Classgap i a Tusclasesparticulares, molts alumnes han pogut seguir amb les seves classes sense haver de deixar els cursos a mitges per culpa de les restriccions sanitàries. Aquestes plataformes per descomptat ofereixen una educació segura i adaptada a les circumstàncies actuals. Més flexibilitat amb classes quan vulguis des del sofà, el despatx o l’oficina; i més confiança gràcies a professors experts en la matèria. I tot això amb un preu molt assequible i sense matrícula ni mínim d’hores.

Temes:

Apunts