FORCES DE SEGURETAT

On preparar les oposicions de Mossos d'Esquadra

S'ha publicat la convocatòria de 750 places, la més gran des de l'any 2007

Segons la informació recollida al Diari Oficial de la Generalitat, el nombre de places encara és ampliable

mossos-desquadra

mossos-desquadra

2
Es llegeix en minuts
Joana Comas

Ja s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la nova convocatòria de 750 places per a les oposicions de Mossos d’Esquadra 2019. És la convocatòria més gran dels Mossos des del 2007, quan es van convocar 1.300 places. Aquest nombre encara és ampliable segons el mateix DOGC, que reconeix l’“autorització de l’acumulació de 948 places de les que integren la taxa de reposició del 2017 de l’Administració de la Generalitat, no consumida el 2018”.

Els requisits per a aquesta nova convocatòria de Mossos són: tenir la nacionalitat espanyola, estar en possessió del títol de Batxillerat o equivalent, tenir una estatura mínima d’1,65 per als homes i d’1’60 per a les dones, permís de conduir vehicles de classe B i compromís de portar armes i utilitzar-les, entre d’altres.

Com a novetats d’aquesta nova convocatòria de Mossos d’Esquadra, trobem un canvi en el nombre de preguntes de la prova de coneixements, que passarà de 50 a 30. La resta de canvis es donarà en les exclusions per tatuatges. A partir d’aquesta nova convocatòria no seran permesos els tatuatges a les mans de més de 2,25 cm2, i tampoc els situats a coll i clatell. Tampoc seran permesos tatuatges visibles als braços de més de 70 cm2ni els tatuatges contraris als principis i valors recollits en el Codi d’Ètica dels Mossos.

¿Busques acadèmia d’oposicions de Mossos d’Esquadra?

MasterD Barcelona continuarà oferint, com està fent des de fa molts anys, una preparació íntegra de totes les proves de les oposicions de Mossos, incloent-hi proves de coneixements, proves físiques per complet i tests psicotècnics.

¿Què és el que caracteritza MasterD com un referent en la preparació d’oposicions? MasterD et facilita el seu innovador Sistema P8.10, per a una preparació tan completa com sigui possible. Aquest sistema exigeix als alumnes una nota mínima de 8 punts sobre 10 possibles en els tests realitzats a l’acadèmia, previs a l’oposició. D’aquesta manera, afrontaràs les proves oficials amb una preparació orientada no només a aprovar l’oposició, sinó a aconseguir plaça.

D’altra banda, trobem les proves físiques. En el cas de les oposicions de Mossos d’Esquadra, es divideixen en tres exercicis: circuit d’agilitat, ‘press’ de banca i Course Navette. El sistema Personal Trainer 360 de MasterD ajuda a preparar-les en la seva totalitat, amb una atenció personalitzada i un pla d’entrenament físic adaptat. D’aquesta manera, es poden comprovar els avenços, l’estat físic i saber què cal millorar en cadascuna de les proves. MasterD organitzarà simulacres d’aquestes proves físiques, per enfrontar-s’hi en un entorn simulat abans de fer-ho de forma oficial.

Notícies relacionades

Per si això fos poc, gràcies al seu sistema de formació oberta, a MasterD es pot combinar el millor de la formació a distància amb el millor de la formació presencial. Es pot disfrutar d’útils recursos des de casa com ara classes en directe, videoclasses 24 h i tallers i seminaris amb professionals en actiu i experts en la matèria del centre MasterD Barcelona, on s’aprèn a dominar altres factors com ara el control dels nervis i la gestió del temps.

A més d’aquesta gran convocatòria de Mossos d’Esquadra, també s’ha fet pública l’oferta de 300 places de Guàrdia Urbana de Barcelona, per a la qual també es podrà tenir una preparació completa per aconseguir plaça a MasterD. Els resultats l’avalen com una de les millors opcions en la preparació d’oposicions pel seu gran nombre d’aprovats i com a principal referent del sector a Catalunya.