Formació

Dirigir el camí de l’èxit professional: Màster EMBA d’UVic-UCC

Un programa dirigit a professionals que busquen avançar en les seves carreres, encapçalar un equip o adquirir habilitats empresarials per emprendre els seus propis negocis

Màster EMBA d’UVic-UCC

Màster EMBA d’UVic-UCC / Archivo

2
Es llegeix en minuts

Quan fa anys que ets al mercat laboral, és habitual que, abans d’enfocar els teus esforços a complir les teves aspiracions professionals, comencis a prioritzar l’estabilitat financera. Un lloc de treball que compleixi amb les necessitats més bàsiques. I fins i tot quan aquestes ja estan cobertes, és difícil recuperar després les teves aspiracions i tornar a perseguir aquestes metes ambicioses que et faran escalar professionalment i personalment. No explotar tot el teu potencial implica no aprofitar totes les oportunitats disponibles al mercat, i córrer el risc de quedar-se estancat.

Això pot afectar-te tant a tu com al teu equip, i si hi ha una cosa en la qual tots els alts directius coincideixen és que necessites un equip de persones amb talent i ambició per continuar avançant.

El triomf individualitzat és un concepte arcaic, ja que només els grups permeten sumar diferents perspectives, competències i coneixements. Cadascun des d’un punt de partida diferent i amb objectius únics, però sempre avançant cap a un objectiu comú. Però ¿com dirigeixes el rumb del teu equip cap a l’èxit personal i col·lectiu?

Lideratge empresarial

Lluny de ser qüestió de sort, una persona que ocupa un càrrec de responsabilitat i té projecció de futur, ha de saber veure més enllà. Entén quan és necessari prendre riscos i té maneres de potenciar la creativitat i la innovació dels que té a càrrec per generar millores, a més, millores econòmiques.

Per això, és necessari tenir un coneixement empresarial sòlid i una visió transversal que et permeti detectar, aprofitar i crear oportunitats. No necessites anys d’experiència per desenvolupar aquestes eines, existeix una formació d’alt nivell que t’ajuda a adquirir aquestes bases en només un any. L’Executive MBA (Màster of Business Administration o Màster en Administració d’Empreses) de la UVic-UCC ha sigut creat per a les persones que estan preparades per aprofitar el canvi constant. Un títol reconegut a nivell mundial que proporciona una educació integral en gestió empresarial i habilitats de lideratge. Un programa dirigit a professionals que busquen avançar en les seves carreres, dirigir un departament o adquirir habilitats empresarials per emprendre els seus propis negocis.

Amb mòduls que cobreixen diverses àrees de la gestió empresarial, com les finances, el màrqueting, els recursos humans i l’estratègia, la seva metodologia combina teoria i pràctica mitjançant estudis de cas, simulacions, projectes reals i treball en equip, cosa que permet als estudiants aplicar els coneixements adquirits en situacions reals.

Metodologia

L’Executive MBA d’UVic-UCC s’ofereix en format híbrid combinant sessions en línia sincròniques, classes magistrals digitals una vegada per setmana (dijous a les 19.00 h) i una convocatòria presencial mensual. Un format flexible, ideal per a professionals que necessiten compatibilitzar els seus estudis amb la seva activitat laboral.

Notícies relacionades

L’equip docent està format per acadèmics de prestigi i professionals en actiu amb una àmplia experiència en el sector empresarial. Els estudiants tindran la possibilitat d’ampliar la seva xarxa professional a l’interactuar amb companys, professors i referents del sector, una cosa molt beneficiosa per al seu desenvolupament professional i personal.

El grau se centra a formar professionals competitius tant en mercats locals com internacionals. Els graduats en Executive MBA solen experimentar un avenç significatiu en les seves carreres, ja que accedeixen a llocs de més responsabilitat i més ben remunerats, gràcies a les habilitats adquirides de lideratge, comunicació, presa de decisions i innovació. 

Temes:

Educació