Entitats

La Cambra pot desbloquejar avui la renovació del consell de la Fira

Ana Navarro (Anna N. Schlegel) i Laura Carnicero passarien a rellevar Pedro Fontana i Kim Faura després d’un acord amb l’ajuntament i la Generalitat

La Cambra pot desbloquejar avui la renovació del consell de la Fira

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha de ratificar aquest dimecres les dues noves representants en el consell d’administració de Fira de Barcelona i desbloquejar d’aquesta manera les dues places que estaven vacants des de fa mesos. Es tracta d’Ana Navarro i Laura Carnicero en substitució de Pedro Fontana i Kim Faura. Aquesta decisió es pren després de l’acord de la Cambra amb els altres dos accionistes de la Fira, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat.

Notícies relacionades

La primera, coneguda professionalment com a Anna N Schlegel, és una executiva especialista en tecnologia i en l’entrada d’empreses als mercats internacionals, és vicepresidenta de Procore, una empresa de Califòrnia (EUA) dedicada a desenvolupar programes de gestió de la construcció i cap executiva de l’oenagé Women in Technology i Laura Carnicero és la responsable de recursos humans de Seat.

A més ha d’avalar la renovació dels consellers Luis Conde (Seeliger y Conde) Agustín Cordón Culmia (Anantara Ventures) i Miquel Martí (Moventis). En cas que s’aprovin tots aquests noms, el consell de la Fira quedaria així: Pau Relat, president i vocals Mar Alarcón (19N Strategies i vicepresidenta de Foment del Treball), Luis Conde, Agustín Cordón, Helena Guardans (Webhelp Spain), Miquel Martí i Manel Vallet, Ana Navarro i Laura Carnicero. Seran quatre vocals femenines i quatre de masculins, a més del president.