SECCIÓ ALLOTJADA A LA SEVA WEB

Una bona educació financera permet prendre millors decisions

BBVA posa a l'abast de tothom 'Finances d'un cop d'ull', amb més de 500 articles per resoldre dubtes de manera didàctica

bbva-edu

bbva-edu

2
Es llegeix en minuts
Víctor Fúser

Les millors decisions es prenen sempre des delconeixement i l’anàlisi, tenint clars els pros i els contres. Això és especialment important a l’hora de contractar els productes i serveis que ofereixen les entitats bancàries, ja que solen estar dissenyats pensant en perfils concrets. Per això, BBVA promoul’educació financera mitjançant la seva secció digital ‘Finances d’un cop d’ull’, que resol els dubtes financers d’una manera didàctica i propera a través de més de 500 articles.

D’aquesta manera, l’usuari ja no es quedarà confús davant de conceptes com ara ‘compensació per desistiment’, ‘hipoteca variable’ i ‘aportació puntual a un pla de pensions’. En aquest espai educatiu allotjat a www.bbva.es, el banc acosta tota mena d’informació financera per poder decidir millor. Organitzat en 12 temàtiques (hipoteques, plans de pensions, comptes, préstecs, targetes, dipòsits, fons d’inversió, assegurances, empreses, bossa, estalvi i banca digital) qualsevol persona, tot i que no sigui client de l’entitat, pot accedir a un contingut clar i de fàcil lectura. En un any, aquest servei ha rebut més de sis milions de visites, posant de manifest la demanda existent d’aquest tipus d’informació.

Entre els continguts més llegits destaca ‘¿Què és el Codi Swift – BIC?’ amb 70.000 visites cada mes o ‘Què són els dígits del número de compte?’ amb 18.000 accessos mensuals. A més de l’apartat sobre educació financera, en aquesta secció també són accessibles els continguts educatius de la iniciativa de BBVA ‘Aprenem junts’. Més d’un milió de dubtes han sigut ja resolts a través de ‘Finances d’un cop d’ull’.

Benestar econòmic 

Notícies relacionades

BBVA, a més de celebrar la Setmana de l’Educació Financera resolent els dubtes a través de ‘Finances d’un cop d’ull’, ha organitzat i participat en diversos esdeveniments i iniciatives relacionades. Coincidint amb aquesta efemèride, BBVA ha celebrat la segona edició de l’EduFin Talks, organitzat pel Centre per a l’Educació i Capacitats Financeres de BBVA. Una trobada que va comptar amb el testimoni de David Tuesta, exministre de Finances del Perú, que va destacar la importància de l’educació financera digital com a element clau per millorar el benestar econòmic.

A tots els països on BBVA té presència, els programes i iniciatives d’educació financera de l’entitat han beneficiatdos milions de persones (nens, joves i adults) el 2018. Per a BBVA, l’educació financera és una de les prioritats estratègiques del Pla d’Inversió en la Comunitat. L’any passat va invertir 7,6 milions d’euros en aquest focus d’actuació. L’objectiu d’aquests programes i iniciatives és promoure l’adquisiciód’habilitats i competències financeres que permetin prendre decisions informades.

Temes:

BBVA