Amics

Vídeo | Alcaraz compleix la seva promesa a Sebastián Yatra i canta ‘Vagabundo’ en l’Obert dels EUA

Vídeo | Alcaraz compleix la seva promesa a Sebastián Yatra i canta ‘Vagabundo’ en l’Obert dels EUA

CAPTURA VÍDEO US OPEN

2
Es llegeix en minuts
EFE

Carlos Alcaraz va complir aquest dimarts la seva promesa a l’artista colombià Sebastián Yatra i es va animar a cantar el seu tema ‘Vagabundo’ en l’Obert dels Estats Units.

Vigent campió del ‘grand slam’ de Nova York, el tennista espanyol va avançar a la segona ronda a causa de la retirada per lesió de l’alemany Dominik Koepfer (75), que es va torçar el turmell esquerre en el primer joc del partit i que va abandonar amb 6-2 i 3-2 per sota després de només 60 minuts.

Després del partit, Alcaraz va ser preguntat a la pista de l’Arthur Ashe Stadium, l’estadi de tennis més gran del món (amb capacitat per a 24.000 espectadors), sobre el tema ‘Vagabundo’ d’un Yatra que és amic seu i que estava present aquesta nit a la grada.

«És una cançó que escolto molt», va afirmar Alcaraz, que a continuació es va atrevir a entonar diversos versos de la cançó –i fins i tot es va animar a ballar una mica– mentre Yatra donava la seva aprovació amb el polze aixecat i amb un somriure a la cara.

Curiosa història

La curiosa història d’Alcaraz i Yatra en aquest Obert dels EUA es remunta a fa unes setmanes quan el tennista murcià el va convidar en una videotrucada a participar en un partit d’exhibició en les jornades prèvies a l’Obert dels EUA.

El cantant colombià va accedir a saltar a la pista al seu costat, però va posar una condició.

«Tu cantes amb mi, almenys el ‘nananá’», va dir Yatra sobre l’enganxosa part de la tornada d’aquest tema de merengue.

«M’ho penso... d’acord, accepto», va respondre immediatament Alcaraz.

Així, dimecres passat Yatra va formar parella de dobles amb Alcaraz i van derrotar la dupla composta pel tennista Frances Tiafoe i l’estrella de l’NBA Jimmy Butler.

Notícies relacionades

«Carlos és el màxim. Ens la portem molt bé des de fa molt temps», va dir Yatra a EFE després de participar en aquest partit d’exhibició que va recaptar fons per a Ucraïna.

«I també li agraeixo a Carlos que m’hagi ajudat a agafar una altra passió i un altre hobby. Òbviament, mai jugaré a tennis a un nivell professional... Però si em poso les piles, puc acabar jugant bé i és un esport superdivertit (...) Estic superagraït a Carlitos per la invitació i amb el US Open per tot l’amor que em van donar», va afegir l’artista, que a més va ser l’estrella divendres del concert ‘Sounds of the Open’ al recinte novaiorquès.

Temes:

Open dels EUA