Inusual inquilí: trobada una granota viva en una bossa d’espinacs

Vía Twitter UHN Plus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La protagonista d’aquesta curiosa història és Amber Worrick, que no pensava que la seva habitual compra en un supermercat de Michigan (EUA), acabaria apareixent als mitjans per un estrany inquilí que habitava a la bossa d’espinacs que havia comprat.

Després de fer la compra, Worrick va arribar a casa i va començar a desempaquetar, junt amb el seu fill, els productes que havia adquirit al supermercat. Segons va detallar a UHN Plus, va començar a cridar al treure la bossa d’espinacs perquè dins s’hi trobava una granota viva. L’amfibi s’havia col·locat entre les verdures, i la dona va decidir trucar directament a l’establiment on havia aconseguit l’aliment per reclamar els diners de la seva compra.

Reemborsament immediat

«Era viva i es movia. Gràcies a Déu que no em vaig menjar la granota», va relatar al mitjà esmentat. Després de la sorpresa amb l’espècie i trucar al supermercat, l’establiment va decidir reemborsar-li l’import total de la compra. «Òbviament, no volia que morís, però tampoc volia trobar una granota al meu menjar», va expressar Worrick, mostrant la barreja de sentiments que havia provocat aquesta estranya situació.

Notícies relacionades

Aquest succés es va fer viral a xarxes socials i va provocar tota mena de comentaris en qüestió d’hores. Els usuaris feien broma de l’inusual inquilí: «espinacs amb proteïna extra», i de la reacció de la dona; però també consideraven com «una gran distracció» aquest incident.

Comunicat de Taylor Farms

Finalment, la granota arborícola del Pacífic va ser alliberada pels empleats del supermercat que van permetre que tornés al seu hàbitat natural. L’empresa responsable de produir els espinacs, Taylor Farms –principal productor nord-americà d’amanides i aliments frescos, amb centres de producció als Estats Units, Canadà i Mèxic– va emetre un comunicat oficial en què es disculpava pels fets i assegurava que prendria les mesures necessàries perquè aquest incident no es tornés a produir.