Convidats inesperats

Una Gala Met 2023 amb estil i sorpresa: Serena Williams i Karlie Kloss anuncien el seu embaràs

  • Els set pitjors vestits de l’alfombra vermella de la Gala Met 2023

  • Els 10 millors vestits de la Gala Met 2023

Una Gala Met 2023 amb estil i sorpresa: Serena Williams i Karlie Kloss anuncien el seu embaràs

Angela Weiss

2
Es llegeix en minuts

La Gala Met és sens dubte un dels esdeveniments de l’any on lescelebritats desfilen per l’alfombra vermella de ‘Vogue’ amb els vestits més extravagants i originals, en un esdeveniment que combina art amb moda. Aquest any 2023 la temàtica ha sigut el mític dissenyador Karl Lagerfield, que va morir el 2019, als 85 anys. Entre els assistents a aquesta trobada hiha la famosa tennista Serena Williams i la supermodel Karlie Kloss, que han acudit amb una inesperada companyia: totes dues han revelat a la gala que estan embarassades.

Alleujades i felices

L’esportista nord-americana de 41 anys, espera el seu segon fill junt amb el seu marit des del 2017, l’empresari Alexis Ohanian, qui també va acudir a l’esdeveniment. La tennista va aparèixer vestida de Gucci, amb un vestit negre ajustat adornat amb brillants i una cua blanca, a més d’un vistós collaret de perles blanques. Rl vestit no deixava lloc a dubtes sobre el seu estat, el qual va confirmar posteriorment en una publicació en el seu compte oficial d’Instagram, on es poden veure diverses instantànies de Williams amb el seu marit i amb una descripció on es pot llegir: «Va ser molt emocionant quan Anna Wintour [cap de redacció de ‘Vogue’ i organitzadora de l’esdeveniment] ens va convidar els 3 a la Gala Met».

Així mateix, durant l’alfombra vermella, la presentadora Lala Anthony va entrevistar la parella, i l’esportista va expressar entre rialles com se sentia al donar a conèixer la notícia: «Em sento molt bé. Puc respirar, puc parar, i no amagar».

Notícies relacionades

D’altra banda, Karlie Kloss, qui també va acudir a l’esdeveniment lluint un vestit negre llarg ajustat de Loewe adornat amb perles, es troba igualment a l’espera del seu segon nadó. L’ex-angel de Victoria’s Secret de 30 anys, es va casar el 2018 amb l’empresari Joshua Kushner, amb qui ja va tenir el 2021 un fill. Kloss també va ser entrevistada a l’alfombra vermella per Emma Chamberlain, la ‘influencer’ i elegida de ‘Vogue’ per parlar amb les celebritats. La model va confessar ser «molt feliç» per compartir la notícia, i va fer broma amb Chamberlain sobre haver-se «colat» a la gala amb un nadó.

Sens dubte la Gala Met està plena de celebritats, estil, moments, vestits icònics, i de ‘petites sorpreses’.