Mamarazzis

Mamarazzis: Bertín Osborne i Gabriela Guillén, ¿junts o no?

  • Mamarazzis: Gerard Piqué i Clara Chía, de vacances romàntiques a Abu Dhabi

  • Anabel Pantoja, tocada i enfonsada

  • Especial multimèdia: 10 llibres amb els quals encertar aquest Sant Jordi 2023

Mamarazzis: Bertín Osborne i Gabriela Guillén, ¿junts o no?
3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Bertín Osborne torna a estar d’actualitat aquesta setmana en l’univers rosa. El cantant de desbordant orgullosa masculinitat ‘manspreading’, una mica passada ja, i arxiconegut per la seva fama d’etern ‘lligon’, ha sigut un dels protagonistes de la revista ‘Hola’ per un nou embolic. Des de la seva separació de Fabiola Martínez, a principis del 2021, després de 20 anys de relació, la premsa del cor hem seguit de prop les seves aventures, sabent que més aviat que tard hi hauria nova conquesta femenina.

El més curiós de l’assumpte és que la revista de la salutació ha publicat una entrevista de Bertín amb l’excusa d’«aclarir la veritat sobre la seva vida i l’amor» i preguntant-li per una tal Marlises Gabriela Guillén, de la qual no havíem sentit parlar en la vida, inventant-se que hi havia rumors que mantenien una relació per poder llançar una pregunta explicativa sobre la susdita.

¿Però, quin és el propòsit d’aquesta entrevista? Sens dubte, per alguna raó que les Mamarazzis desconeixem, Bertín tenia molt interès a donar explicacions sobre aquesta noia abans que ningú les hi demanés i ha decidit avançar-se i parar un gol sense que ningú hagués llançat a porta, potser per començar a normalitzar que el veiéssim de nou acompanyat per una dona, però puntualitzant que continua estant solteríssim. I, és clar, com a bon ‘matxirulo’, en les seves declaracions deixava clar que «Gabi és una amiga especial com tinc moltes altres amigues especials. L’he vist 8 o 10 vegades i ha estat aquí a la meva casa de Sevilla amb amigues. Punt i s’ha acabat. No tinc relació de parella amb ningú».

Vaja, que és un «rotllet», per als que no ho hagin entès. Gabriela, fisioterapeuta i directora d’una clínica d’estètica a Madrid, va conèixer Bertín en una sessió de fotos en la qual tots dos van posar per a una coneguda marca de roba de la qual el cantant és imatge. La jove, interceptada pels reporters asfàltics, confirmava la seva bona relació amb Bertín i assegurava que era «meravellós», però sí que matisava que s’havien vist en més ocasions de les comptabilitzades pel cantant.

Tot bastant estrany, la veritat. I, enmig de totes aquestes informacions sense sentit, Telecinco ha confirmat aquesta setmana la tornada d’una nova temporada del seu programa d’entrevistes ‘Mi casa es la tuya’, després d’un any de l’emissió de l’últim capítol. Que curiós que tot passi la mateixa setmana, ¿no?. ¡Una casualitat (publicitat) meravellosa! Encara no hi ha data per a la seva tornada, però ben aviat el veurem a la graella televisiva per a les seves entrevistes massatge.

Notícies relacionades

I mentre uns es tornen a il·lusionar i es diverteixen amb amigues especials, d’altres es desenamoren i es queden solters, així funciona el món dels nostres famosos. Aquest és el cas de Marta Riesco i Antonio David Flores. L’exreportera acaba d’anunciar la seva ruptura sentimental a través de les seves xarxes socials amb un contundent missatge dirigit a la filla de la seva ja exparella: ‘Vull comunicar-vos a tots que la meva relació amb Antonio David Flores ha acabat aquesta nit. Rocío Flores, espero que siguis feliç, ja has aconseguit el que volies’.

A més, l’excol·laboradora del programa d’Ana Rosa també assegurava que es trobava en «el pitjor moment» de la seva vida. Ens hem posat en contacte amb Marta, però ens demana comprensió i assegura que no vol comentar res respecte a la seva separació. Veurem com avancen els esdeveniments, però les Mamarazzis apostem que tindrem nous capítols d’aquest culebró ben aviat. Probablement, en una revista i amb diners pel mig. 

Temes:

Mamarazzis