Perill el 2023

L’alarmant predicció d’una vident sobre el matrimoni: Venen coses molt importants»

  • Deu maneres de mantenir viva l’espurna en una relació a llarg termini

  • Set ‘red flags’ que indiquen que has de sortir d’aquesta relació

  • Així es pot tornar la confiança en la relació després d’una infidelitat

L’alarmant predicció d’una vident sobre el matrimoni: Venen coses molt importants»

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vident Mhoni Videntel fa temps que alerta amb les seves prediccionssobre el perillós futur que suposadament ofereix a molts matrimonis. Després d’anunciar fa uns mesos que aquest 2023 seria «l’any del divorci», la tarotista ha tornat a la càrrega en la seva última aparició: «És l’any deltrencament, cuidin la seva parella», ha assegurat.

No obstant, l’astròloga cubana ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat, destacant el que suposa arribar a un acord legal de separació: «No és una tragèdia», ha afirmat.

«Malgrat l’any de l’amant i l’embaràs, hi haurà encara més divorcis, però ja els vaig dir que no és una tragèdia», ha anunciat la vident, que ha defensat que la separació és «una entesa, que ja no hi ha amor».

L’abril i altres previsions

Notícies relacionades

A aquestes previsions, la tarotista ha aprofitat la seva intervenció per referir-se al mes d’abril, durant el qual dominaran «la carta de la mort i de l’àngel de la mort a diversos països i persones».

La vident també ha dedicat part de la seva predicció al panorama polític internacional, concretament a la presidència de l’Argentina: Venen coses molt importants aquest mes d’abril», ha establert amb referència als principals mandataris del país sud-americà.