Mamarazzis

Mamarazzis: Anabel Pantoja, tocada i enfonsada

El desamor és or per a la premsa del cor. El públic és sàdic per naturalesa, què hi farem. Aquests dies tenim l’exemple en Anabel Pantoja. Fa uns mesos, gairebé ningú coneixia l’esgrimidor Yulen Pereira. Es va enamorar d’Anabel Pantoja a ‘Supervivientes’ i ¡boom! ¡La parella de moda!

Mamarazzis: Anabel Pantoja, tocada i enfonsada
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

ANABEL PANTOJA. Yulen va arribar a la tele dient que només pensava en l’esgrima, que no li interessava el món del cor i que bla-bla-bla. Les Mamarazzis hem viscut això unes 3.854 vegades. De les 3.854, unes 3.789 el nouvingut era un interessat o una interessada. Aquest cas no ha sigut una excepció. Ara, Yulen ja és prou conegut per fer entrevistes en solitari parlant, per descomptat, de la seva ex Anabel. Uns 15 o 20.000 euros li hauran pagat per malparlar de la ‘Pantojita’ en una publicació aquesta setmana. I per aquest preu, Yulen no només ens explica els detalls de la ruptura, sinó que ha decidit humiliar-la.

Anabel, que viu intensament com una folklòrica, està anímicament malament. Sabem de primera mà que plora més del que vol admetre. La seva decepció és immensa, però ens consta que ella no té cap intenció de parlar malament sobre ell. Anabel es repeteix el mantra de «no parlaré malament de les meves exparelles mai». Això no vol dir que un dia no expliqui coses, però segur que amb un to ben diferent. En molts aspectes, Anabel estava molt per sobre de Yulen (fama, contactes, projectes...) i ¡ai, amiga Anabel! Això d'estar per sobre, molts homes ho porten així així. Alguns, l’única manera que tenen d’equiparar aquesta situació, que veuen tan desfavorable, és utilitzant la humiliació. És igual si Anabel és una capritxosa plena de manies, que ho és i ho sap, res justifica que algú amb qui has compartit llit i intimitat t’humiliï per sentir-se reforçat. Esperem que la pròxima vegada la Pantojita tingui més ull i no es deixi entabanar per senyors funcionals. 

Notícies relacionades

LAURA ESCANES. Dijous Laura Escanes va fer 27 anys i ho va celebrar feliç i enamorada. Els seus amics la van felicitar a través de les xarxes. El seu ex Risto Mejide també. El presentador va triar una fotografia de la catalana amb el pastís d’aniversari de l’any passat i un text molt senzill: «Feliç aniversari a la mare de la meva filla». Tot bé si no fos perquè just aquell dia, el de la imatge triada per Risto, va ser un dia molt trist per a Laura. Ells ja no estaven bé i la ‘influencer’ va explicar mesos després que aquell dia va haver de comprar-se ella mateixa el pastís i, gairebé, encendre’s les espelmes. Reflexionava sobre el fet d’estar malament anímicament, però sentir-se obligada a fingir felicitat per no decebre a les xarxes socials. Desconeixem si Laura ha decidit no repostejar la imatge de Risto perquè aquesta li recorda un moment dur de la seva vida o perquè té més mal rotllo del que sembla amb el presentador. No direm quina és la nostra aposta, però en tenim clara la resposta.  

EVA SORIANO. Televisió Espanyola ha fet públics els sous dels presentadors que treballen a la cadena. El jurat de ‘Masterchef’ s’embutxaca cada un 10.000 euros per programa, Alaska 4.000, Anne Igartiburu 1.550 i Eva Soriano 11.000. Són només alguns exemples que han escandalitzat els espectadors i molts professionals del sector. Que algunes persones opinin sense conèixer exactament quin és el valor d’una feina així, d'acord, ¿però que ho facin els professionals dels mitjans? A veure, una coseta, amics, ¿i si lluitem perquè tots tinguem sous més dignes i no intentem arrossegar al pou els que han aconseguit bones condicions laborals? Ha sigut brillant la resposta d’Eva Soriano a la polèmica: «Perdó per cobrar per haver pencat». Perquè sí, moltes vegades hem pencat sense cobrar. Això sí que és indecent i no que una còmica cobri molt bé per fer formidablement la seva feina.