Típiques postres de Setmana Santa
Inventen una nova manera de fer torradetes: és més bo tot i que no ho creguis
Amb aquesta senzilla recepta podràs disfrutar d’aquest dolç típic de Setmana Santa amb moltes menys grasses i calories

Les torradetes són una de les postres més típiques i delicioses de la Setmana Santa. La seva recepta tradicional inclou remullar les llesques de pa en llet i ou i posteriorment fregir-les a la paella amb oli abundant. Aquest últim pas aporta la major part de greixos i calories a aquest dolç. No obstant, ara pots fer torradetes de llet igual de bones que les de sempre però d’una manera molt més lleugera i saludable: a la fregidora d’aire.
Torradetes de llet: la recepta més senzilla
Per preparar aquesta recepta de torradetes de llet lleugeres utilitzarem ingredients més saludables que els tradicionals perquè el resultat sigui més sa. Utilitzarem pa integral en lloc de pa blanc i eritritol en lloc del sucre blanc. El resultat final és molt similar al de les torradetes de tota la vida però amb menys calories i greixos.
Ingredients
Per preparar aquestes torrades de llet necessitaràs els ingredients següents:
Dues llesques de pa integral gruixudes
Mig litre de llet
Mitja pela de llimona
Un bastonet de canyella
2 ous
Mig vas d’aigua
Dues cullerades de mel
Eritritol
Canyella en pols
Torrdetes en fregidora d’aire
Poseu la llet en un cassó juntament amb la pela de llimona i el bastonet de canyella. Deixeu que arribi a ebullició i després abaixeu el foc i manteniu-lo durant 10 minuts. Passat aquest temps retireu del foc i traieu la canyella i la closca de llimona. Reserveu la llet durant uns minuts fins que estigui temperada i aboqueu-la en un recipient profund.
Col·loqueu les torradetes de pa integral al recipient amb la llet perquè s’amarin bé. Deixeu-les uns 5 minuts i gireu-les perquè també s’impregnin per l’altre costat.
Quan el pa ja sigui tovet i hagi amarat tota la llet possible, bateu els dos ous i amb els ous batuts cobriu les llesques de pa.
És el moment de preparar la cubeta de la fregidora d’aire amb un paper d’enfornar tallat a mida. Col·loqueu-hi les torradetes amb compte perquè no es trenquin i deixeu que es cuinin durant 12 minuts amb la fregidora a 180 graus. Després gireu-les i deixeu-les 10 minuts més per l’altre costat.
Finalment, arriba el moment de preparar l’almívar amb què donarem el toc final a les torradetes de llet a l’Air Fryer.
Per fer l’almívar poseu en un cassó les dues cullerades de mel i l’aigua. Deixeu que bulli tot junt fins que estigui una mica espès. Impregneu amb aquest almívar les torradetes.
Finalment, barregeu en un plat la canyella en pols i l’eritritol i passeu les torrades per la barreja. El resultat us sorprendrà.
- Més d’un milió de catalans prenen Diazepam i altres ansiolítics
- Nova etapa L’emotiu comiat de Ramon Pellicer del ‘TN’ de TV3 després de 23 anys: «Ara assumirem altres responsabilitats»
- Deduccions fiscals El ‘BOE’ confirma una nova deducció de fins a 340 euros en el teu IRPF: així pots beneficiar-te d’aquesta ajuda
- 53 anys d’història Un tresor fotogràfic, en perill
- Jaume Miralles serà el nou director general d’IA del Govern
- Champions league La Premier encareix la Champions per a Barça i Reial Madrid
- TELEVISIÓ I MAS Em ve molt de gust
- Barcelona, protagonista Una ‘spin-off’ del Clínic avança en el tractament de leucèmies
- L’ACTUALITAT BLAUGRANA Flick enterra tots els egos
- La reaparició Bernal comença un altre viatge després de la lesió