Típiques postres de Setmana Santa

Inventen una nova manera de fer torradetes: és més bo tot i que no ho creguis

Amb aquesta senzilla recepta podràs disfrutar d’aquest dolç típic de Setmana Santa amb moltes menys grasses i calories

Inventen una nova manera de fer torradetes: és més bo tot i que no ho creguis
2
Es llegeix en minuts

Les torradetes són una de les postres més típiques i delicioses de la Setmana Santa. La seva recepta tradicional inclou remullar les llesques de pa en llet i ou i posteriorment fregir-les a la paella amb oli abundant. Aquest últim pas aporta la major part de greixos i calories a aquest dolç. No obstant, ara pots fer torradetes de llet igual de bones que les de sempre però d’una manera molt més lleugera i saludable: a la fregidora d’aire.

Torradetes de llet: la recepta més senzilla

Per preparar aquesta recepta de torradetes de llet lleugeres utilitzarem ingredients més saludables que els tradicionals perquè el resultat sigui més sa. Utilitzarem pa integral en lloc de pa blanc i eritritol en lloc del sucre blanc. El resultat final és molt similar al de les torradetes de tota la vida però amb menys calories i greixos.

Ingredients

Per preparar aquestes torrades de llet necessitaràs els ingredients següents:

  • Dues llesques de pa integral gruixudes

  • Mig litre de llet

  • Mitja pela de llimona

  • Un bastonet de canyella

  • 2 ous

  • Mig vas d’aigua

  • Dues cullerades de mel

  • Eritritol

  • Canyella en pols

Torrdetes en fregidora d’aire

Poseu la llet en un cassó juntament amb la pela de llimona i el bastonet de canyella. Deixeu que arribi a ebullició i després abaixeu el foc i manteniu-lo durant 10 minuts. Passat aquest temps retireu del foc i traieu la canyella i la closca de llimona. Reserveu la llet durant uns minuts fins que estigui temperada i aboqueu-la en un recipient profund.

Col·loqueu les torradetes de pa integral al recipient amb la llet perquè s’amarin bé. Deixeu-les uns 5 minuts i gireu-les perquè també s’impregnin per l’altre costat.

Quan el pa ja sigui tovet i hagi amarat tota la llet possible, bateu els dos ous i amb els ous batuts cobriu les llesques de pa.

És el moment de preparar la cubeta de la fregidora d’aire amb un paper d’enfornar tallat a mida. Col·loqueu-hi les torradetes amb compte perquè no es trenquin i deixeu que es cuinin durant 12 minuts amb la fregidora a 180 graus. Després gireu-les i deixeu-les 10 minuts més per l’altre costat.

Finalment, arriba el moment de preparar l’almívar amb què donarem el toc final a les torradetes de llet a l’Air Fryer.

Notícies relacionades

Per fer l’almívar poseu en un cassó les dues cullerades de mel i l’aigua. Deixeu que bulli tot junt fins que estigui una mica espès. Impregneu amb aquest almívar les torradetes.

Finalment, barregeu en un plat la canyella en pols i l’eritritol i passeu les torrades per la barreja. El resultat us sorprendrà.