DISFRUTEN DE L'AMOR A MÈXIC

¿Qui és Catherine McDonnell, la nova nòvia de Pau Gasol?

La noia, que aquest diumenge fa 27 anys, va treballar de periodista a ABC News i la Fox, i ara és vicepresidenta a la financera Guggenheim Partners

pau-gasol

pau-gasol

1
Es llegeix en minuts

Després d'uns quants anys de solteria, Pau Gasol ha sorprès aquest cap de setmana passat penjant una foto a Instagram de la seva nova nòvia. "He disfrutat d'un cap de setmana increïble amb la meva nòvia a Mèxic! #Feliç #Amor, ha escrit el jugador dels Chicago Bulls com a peu d'una encaramel·lada imatge en què tots dos comparteixen rialles i una carinyosa abraçada en una paradisíaca platja. 

Des que fa dos anys va trencar amb l''excheerleader' del Barça Sílvia LópezSílvia López, no s'havia tornat a veure Gasol tan ben acompanyat, i menys d'una manera oficial. 

CAT, PER AL CERCLE ÍNTIM

La jove que l'abraça a la sorra és Catherine McDonnell, o més ben dit, Cat, tal com el jugador l'anomena carinyosament i tal com se la coneix a Twitter, on utilitza un perfil que només poden veure els seus amics.

McDonnell, a punt de fer els 27 -diumenge que ve, 22 de maig- ha treballat de periodista en diversos canals de televisió, com la Fox i ABC News. En aquesta època de reportera a Los Angeles va ser quan va coincidir amb Pau. Després, va deixar els micròfons i va entrar a treballar a l'empresa Guggenheim Partners, dedicada al sector financer, on exerceix de vicepresidenta i que té les oficines centrals a Chicago.

DE CALIFÒRNIA

Notícies relacionades

Cat és molt gelosa de la seva intimitat, com a mínim a les xarxes socials, on el seu perfil públic és bastant privat, només per a uns quants coneguts. No obstant, se sap que la jove rossa que ocupa el cor del de Sant Boi més internacional és californiana i ha estudiat Comunicació i Negocis.

En les últimes setmanes diverses amigues i coneguts de McDonnell han compartit a la xarxa fotos i vídeos on es pot veure la nova nòvia de Gasol. Per exemple, en un vídeo hi surt seguint un partit dels Chicago Bulls fa un mes, i ella no es talla i fa broma amb la mascota de l'equip. En altres imatges també se la veu feliç amb amigues.

Temes:

Pau Gasol