Celebrant el triomf musical

Shakira celebra l’èxit del seu nou ‘single’ ballant i rient en una festa amb amigues

  • Piqué continua ‘facturant’ amb la cançó de Shakira: arriba a la Kings League en Twingo

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hi ha dubte que Shakira s’ha pres al peu de la lletra la cèlebre frase de «‘las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan’» i és que la cantant no ha parat de facturar en gran des que ha llançat la cançó ‘Session#53’ amb el productor Bizarrap.  

En tan sols 6 dies aquesta bomba musical ha batut diversos rècords i es posiciona al primer lloc de tendències globals. Gran part del triomf d’aquesta cançó és la manera com la cantant colombiana expressa sense cap filtre els seus sentiments cap a la seva exparella Gerard Piqué

«‘A ti te quedé grande y por eso estás con una igualita que tu’» o «‘cero rencor bebé, yo te deseo que te vaya bien con mi supuesto reemplazo’», són algunes de les frases que conté aquesta melodia musical que no para de sonar a tot arreu. 

La cantant confirma que no esperava aquesta rebuda i ha expressat en el seu perfil d’Instagram com de feliç i agraïda està: «¿3 dies consecutius número 1? ¡És increïble! Gràcies a tots pel suport que em donen!» juntament amb una captura del compte @chartdata que corrobora com ‘session#53’ ha arribat als 12.862 milions de reproduccions a Spotify.

Notícies relacionades

Shakira ha volgut compartir amb tots aquells que han recolzat el seu llançament i aquesta matinada ha pujat un emotiu missatge a les seves històries d’Instagram: «¿Què seria de nosaltres sense les amigues que assequen les nostres llàgrimes i també celebren els bons moments?» al costat d’un vídeo on surt a la terrassa de casa seva a Barcelona amb les seves amigues cantant, ballant i celebrant el seu triomf. En una altra història penjada poc després, la cantant agraeix la serenata que les fanàtiques li han ofert a la porta de casa seva, on canten a tot pulmó el ‘hit’ musical. 

‘Session#53’ no para de pujar com l’espuma i farà parlar durant les pròximes setmanes, ja sigui perquè no para de trencar rècords o pels grans mems que no paren de sorgir arran de la lletra.