Venjança musical

El contraatac de Piqué a la cançó de Shakira: un acord amb Casio per a la Kings League

«Aquest és un rellotge per a tota la vida», ha dit

El contraatac de Piqué a la cançó de Shakira: un acord amb Casio per a la Kings League

Twitch

1
Es llegeix en minuts

Unes quantes hores després que Shakira incendiés les xarxes amb la Session 53 juntament amb Bizarrap, Gerard Piqué torna a agafar un micro per parlar. Ho farà com a president de la Kings League, en un «Chup Chup», com va assegurar l’exjugador a les seves xarxes socials, junt amb els presidents dels equips de la Lliga.

Molt s’ha parlat de la cançó de l’artista colombiana. L’exparella de l’excentral del FC Barcelona va publicar un nou tema juntament amb Bizarrap en una sessió on Shakira aprofita per ‘deixar-li’ anar algunes perles a Gerard Piqué després de la ruptura de tots dos ja fa unes setmanes.

Piqué, conegut per les seves bromes i els seus trolejos, ha promès fins i tot que regalarà rellotges Casio a alguns dels seus contertulians, com Iker Casillas, que s’ha connectat a la transmissió.

Els altres participants també han entrat al joc. Per a DjMariio, «mientras no me sal pique», a la qual cosa el Kun Agüero ha contestat amb un «claramente tenés razón», amb referència a l’al·lusió a l’actual parella de Piqué, Clara Chía.

Notícies relacionades

«Doncs que es preparin per a diumenge, que n’hi ha més», ha anunciat Gerard Piqué, que sembla sentir-se confortable amb la broma.

El tema ja ve de família. El seu pare, Joan Piqué, ha canviat fins i tot la foto del perfil de whatsapp i ara és «Ballant amb llops», el cartell de la pel·lícula de Kevin Costner amb què al·ludir a ‘La Loba’, el tema i autosobrenom de la seva exnora, Shakira. No sabem encara com ha reaccionat «la suegra».