Avançament discogràfic

Totes les referències que Miley Cyrus deixa caure a ‘Flowers’, la seva particular venjança musical cap al seu ex Liam Hemsworth

La cantant nord-americana publica una cançó atapeïda d’indirectes a aquell que ser el seu marit després d’una relació d’una dècada plena d’alts i baixos

2
Es llegeix en minuts

Una gran setmana per al món de la música, i és que després de la trencadora estrena de la nova cançó de Shakira contra Gerard Piqué i la seva actual parella, Clara Chía, avui ha arribat el torn de Miley Cyrus. Coincidint amb l’aniversari del seu exmarit, Liam Hemsworth, la cantant ha llançat el seu últim single ‘Flowers’ ple d’indirectes cap a ell i proclamant el seu amor propi.

Malgrat estar durant més de deu anys junts, la relació de tots dos artistes va estar plena de diferents alts i baixos. Després de trencar de manera definitiva l’any 2019, Miley ha decidit tancar un capítol de la seva vida fent diverses referències al seu matrimoni i al seu exmarit amb una cançó que en tan sols unes hores s’ha convertit en la número 1 en iTunes dels Estats Units.

El títol, ‘Flowers’, ja comença sent una referència a la gran quantitat de flors que van decorar la cerimònia del seu casament amb l’actor. En la primera estrofa ens trobem amb la primera frase dedicada a Liam: «érem bons, érem or, com aquest tipus de somni que no es pot vendre», això demostra que tot i que les ‘celebrities’ sempre ens venguin un tipus de relació perfecta, res és el que sembla ser.

«Vam construir una llar i la vam veure cremar», sona mentre, al videoclip, Miley passeja per una casa molt semblant a la que tenia amb l’actor, on es van casar i que finalment va quedar totalment destruïda pels incendis de Califòrnia del 2018.

Una dada que ha trigat poc a fer-se viral en xarxes és que la cantant sembla respondre a la cançó de ‘When I was your man’ de Bruno Mars. ¿I quina relació poden tenir? Doncs bé, la cançó favorita de Liam era aquesta, per la qual cosa Miley respon a cada una de les estrofes de la tornada i assegura que ella mateixa pot «comprar-se les flors», «afagar-se la mà», «parlar amb si mateixa durant hores» i «treure’s a ballar», sense la necessitat que ho faci un home per ella.

Notícies relacionades

Tot i que sens dubte una de les pulles més grans cap al seu exmarit és la frase que més es repeteix durant la cançó, «jo puc estimar-me millor», on la cantant reivindica que la felicitat no rau a tenir una parella, sinó a aprendre a estimar-se a un mateix.

Una cançó que no passarà desapercebuda i marca l’inici d’aquesta nova era de Miley Cyrus. Per poder escoltar l’àlbum sencer d’’Endless summer vacation’, haurem d’esperar fins al proper 10 de març.