Twitch

Revelada la identitat d’Enigma 69: aquest és el jugador que participa en la Kings League

Els usuaris han aconseguit trobar el futbolista professional que suposadament s’amagava sota la màscara

Revelada la identitat d’Enigma 69: aquest és el jugador que participa en la Kings League

Twitter @kingsleague

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La segona jornada de la Kings League InfoJobs, la competició de futbol set creada per Gerard Piqué i Ibai Llanos, va tenir un nom propi: Enigma 69. El misteriós nou integrant del Xbuyer Team va ser la gran novetat en el partit contra el Kunisports, club fundat per l’exjugador argentí Sergio Agüero. El nou membre del club dels germans Buyer, sobrenom del canal de Javi i Éric Ruiz, va ser anunciat com un futbolista professional de 29 anys, que jugava a Primera Divisió i que actualment no estava en actiu.

Malgrat tenir un debut discret en un partit que es va saldar amb la derrota per 0-1, Enigma 69 va acaparar totes les mirades i va ser tendència a Twitter durant la tarda de diumenge. Els usuaris, curiosos per conèixer quin esportista professional s’amagava rere la màscara de lluitador mexicà que lluïa el jugador, no van trigar a trobar la resposta que buscaven.

Davanter de Primera

Notícies relacionades

A falta de confirmació oficial, sembla ser que la comunitat d’internautes ha arribat a un consens sobre la veritable identitat d’Enigma 69. Suposadament, el jugador sorpresa de la Kings League seria Nano Mesa, davanter de Tenerife que va debutar a Primera Divisió amb l’Eibar, en la temporada 2016-2017. Posteriorment, també va militar a les files d’altres equips de l’elit, com el Llevant i el Cadis. En les últimes dues campanyes, Mesa va tornar a equips de lligues inferiors com el Logronyo i el Reial Saragossa.

Els tatuatges al coll que es van apreciar durant el descans van ser el detall que va delatar Enigma 69, i que ha fet que els espectadors de la lliga coincideixin a assenyalar Mesa com a principal sospitós de ser l’última incorporació a la competició. Fins ara, en el nou projecte d’Ibai i Piqué ja hi figuraven exfutbolistes de la talla de Joan Capdevila, Javier Saviola, Jonathan Soriano, Rubén De La Red, José Juan i fins i tot jugadors en actiu com el mexicà Javier ‘Chicharito’ Hernández.