Nova iniciativa

Piqué crea una lliga de futbol 7

Casillas i Agüero participen en el projecte de la Kings League que ha presentat l’exdefensa del Barça amb Ibai Llanos

Piqué crea una lliga de futbol 7
1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué ha presentat aquesta nit a Barcelona una nova competició de futbol 7, la Kings League, que disputaran 12 equips que tindran com a propietaris alguns dels creadors de continguts més populars de parla hispana i que està impulsada per l’empresa Kosmos. Un dia després de la seva conversa amb Ibai Llanos, que també ha participat en la presentació, ha revelat un dels seus projectes després de la seva retirada del FC Barcelona.

«Volem fer un producte de futbol pròxim a la gent, que permeti accedir als vestidors dels equips, que el públic vegi com els presidents negocien pels jugadors i que el públic pugui participar-hi amb un ‘draft’», ha dit Piqué –que serà el president de la competició– en la presentació, que va tenir lloc a la sala Paral·lel 62 de Barcelona.

Notícies relacionades

A més, Piqué va explicar que «és una idea que va sorgir fa uns mesos», quan va anar «a dinar» amb el creador de contingut Ibai Llanos. «Potser veiem exjugadors jugant en aquesta lliga, però jo encara no m’hi veig jugant. M’acabo de retirar», ha puntualitzat l’excapità blaugrana.

La Kings League estarà formada per 12 equips i les 22 jornades es disputaran en diumenge. Els sis partits de cada jornada es retransmetran en directe pel canal de Twitch de la Kings League i pel dels creadors de continguts. Els ‘streamers’ en aquest cas seran els grans capitans dels equips. Ja s’ha oficialitzat qui seran: Ibai Llanos, TheGrefg, xBuyer, Rivers, Spursito, Gerard Romero, Perxitaa, DjMaRiio, Juan Guarnizo, Adri Contreras, Iker Casillas i el Kun Agüero.