Polèmica viral

La desafortunada reacció de Bad Bunny contra una fan per demanar-li una foto

El cantant mira de justificar-se en el seu compte de Twitter i no es mostra penedit

La desafortunada reacció de Bad Bunny contra una fan per demanar-li una foto
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Estem més que acostumats que Bad Bunny sigui tendència pels seus grans èxits i gires de somni, i és que el ‘Conill Dolent’ té els fans esverats amb els seus triomfs musicals que alegren els dies grisos i són un complement perfecte en els bons moments.

Tanmateix, aquesta vegada el cantant porto-riqueny ha sigut focus d’una desagradable polèmica, després de la mala reacció que va tenir amb una fan després que aquesta envaís el seu espai personal. 

Bad Bunny estava caminant feliçment per una marina de iots als afores de la ciutat de La Romana, a l’est de la República Dominicana, quan una seguidora se li va acostar fins al punt de no respectar els límits del seu espai personal, i el va gravar amb la càmera frontal del seu mòbil. En un primer moment l’artista va somriure per a la foto però segons després li va arrabassar el telèfon a la seguidora i no va dubtar a llançar-lo al mar. 

El vídeo del succés no ha trigat a fer-se viral a les xarxes socials i ha desencadenat un gran debat que ha dividit en dos bàndols els fanàtics, mentre que els ‘haters’ han aprofitat l’ocasió per alimentar amb crítiques negatives la imatge del cantant. 

El ‘Conill Dolent’ no ha trigat a pronunciar-se i ha publicat a Twitter la seva opinió respecte a per què va actuar d’aquesta manera amb la seguidora. Després de les declaracions, les xarxes han tornat a esclatar, ja que el cantant no ha mostrat cap tipus de penediment ni disculpes.

Hi ha aquells que defensen l’estrella internacional amb la justificació que no pel fet de ser famós has d’aguantar les faltes de respecte dels fanàtics, i aquells que consideren que guanya prou per haver de lidiar amb aquest tipus de situacions. 

Notícies relacionades

Aquests són alguns exemples de la controvèrsia generada: «Normalitzem el fet que els artistes són éssers humans i mereixen ser tractats amb respecte sempre. A baix de l’escenari no són un xou, no pots gravar-los sense el seu consentiment. Acosta’t, saluda i demana permís», va comentar el creador de contingut UnTalFredo. «Se’t va oblidar el que és no tenir diners per reemplaçar un mòbil», va afegir l’advocada i analista política Ani Abello. «Quan a un li està anant bé, la vida posa a prova l’ego i la supèrbia. Justificar-te així, sense empatia i revisió, és reprovar el teu examen», va opinar l’empresària Verónica Ruiz del Vizo. 

No hi ha dubte que Bad Bunny ha començat amb mal peu el 2023 i no «ben cabró amb un ‘blunt’ [porro]», i que aquesta amarga polèmica estarà a orelles alienes durant un temps. Fins al moment, la seguidora no s’ha manifestat públicament i se’n desconeix la identitat.