Una proposta nova

La disco més petita del món és gratis i és a Madrid

Una cabina amb música permet viure una experiència molt divertida

La disco més petita del món és gratis i és a Madrid

el periódico

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dimarts i 13, les deu del matí i plou torrencialment a Madrid. Però unes ballarugues a ritme del ‘Dancing Queen’ d’Abba poden alegrar el dia a qualsevol. Per tant és un bon moment per visitar la discoteca més petita del món (bé, n’hi ha una altra a Berlín), que és a Madrid. Teledisko és una espècie de cabina situada als jardins de l’Institut Goethe (a prop del passeig de la Castellana), que en un mínim espai t’ofereix, gratis (per ara) música (el repertori no és gaire extens, però són grans hits ballables com l’esmentat tema d’Abba; ‘Umbrella’, de Rihanna, i ‘Barbie Girl’, d’Aqua), entre d’altres, i un ambient discotequer en tota regla al qual no falta el fum, els llums intermitents i la típica bola.

Per accedir-hi n’hi ha prou amb triar una de les cançons a la pantalla situada a l’exterior (si toques l’opció de foto has d’introduir el teu correu, i tot i que sembla que no serveis de res, t’arriba). Al principi sembla que la cosa no funcioni, perquè no sents res, però et dirigeixes a la porta, l’obres i ¡comença la festa! Una festa individual o de màxim dues persones a qui no els importi el frec, perquè l’espai és mínim.

Ambient discotequer

Ambient discotequerEl primer que et trobes, a més d’una de forrada en ‘skay’ platejat molt dels setanta són uns botons que compleixen el que prometen. Perquè s’activa el fum, els llums, gira la bola. ¡i a ballar’ I, el millor, ningú et veu. La sensació d’alleujament està garantida. Alguna cosa semblant al que devien sentir les ànimes pecadores quan sortien del confessionari (pel símil ve per allò de tant en un lloc tan minúscul).

S’acaba la música. Obres la porta i comproves que la ‘síndrome de La cabina’ (referència apta només per a ‘boomers’; la generació Zeta pot consultar a Google: cabina Mercero) que en algun moment poguessis haver sentit s’esvaeix. I a l’exterior continua sent un matí gris, humit i regna el silenci. Per a tu ha sortit el sol.

Notícies relacionades

¿Per quan a Barcelona?