Escàndol a la Serie A

VÍDEO | Polèmica per les imatges de Nedved ballant entre dones en roba interior

Al clip filtrat es veu el vicepresident de la Juventus ballant sensualment amb tres noies

lmendiola1982579 czech midfielders tomas rosicky and pavel nedved looks over 180511183423

lmendiola1982579 czech midfielders tomas rosicky and pavel nedved looks over 180511183423 / PETR JOSEK

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exfutbolista txec Pavel Nedved, actual vicepresident de la Juventus de Torí, ha protagonitzat unes polèmiques imatges en les quals apareix de festa envoltat de dones. En el vídeofiltrat, es pot veure al tres vegades campió delscudettoi guanyador de la Pilota d’Or el 2003 ballant sensualment entre tres dones en roba interior.

Malgrat que es desconeix la data original del vídeo, des d’Itàlia afirmen que es tracta d’imatges antigues. No obstant, això no ha impedit que el clip acumuli més de 3,3 milions de visualitzacions a Twitter en tot just dos dies.

Data del vídeo

Notícies relacionades

Tot i que diversos mitjans italians han reportat que es tracta d’un vídeo antic, el cert és que les imatges han sortit a la llum poques hores abans del 50 aniversari del directiu de la ‘Vecchia signora’, per la qual cosa podria tractar-se de l’esmentada celebració.

Sigui com sigui, aquest clip de amb prou feines 15 segons no ha trigat a viralitzar-se i generar controvèrsia, ja que les polèmiques imatges recullen el moment en què Nedved balla al ritme d’Enrique Iglesias entre tres dones en roba interior, i fins i tot es veu com el jugador retirat el 2009 agafa els pits a una de les noies.