Viral a Twitter

Una nena descriu així el seu quadern de deures de vacances

  • ¿Qui va inventar els quaderns d’estiu? | + Història

undefined43889777 madrid  21 06 2018  una ni a de 7 a os hace ejercicios de un180621212141

undefined43889777 madrid 21 06 2018 una ni a de 7 a os hace ejercicios de un180621212141 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’arribada de l’estiu, arriben també els famosos quaderns d’exercicis per als més petits. Durant diverses generacions, nens i nenes en etapa formativa han dedicat part de les seves vacances a realitzar aquestes activitats destinades a reforçar els coneixements que han adquirit durant el curs.

Però la idoneïtat d’aquest tipus de pràctiquesporta debatent-se diversos anys entre el personal docent, que es divideix principalment entre postures més ortodoxes, defensores de l’ús d’aquest tipus de llibres, i altres de més creatives, partidàries de tasques alternatives a les tradicionals.

Missatge viral

En aquest sentit, l’usuari de Twitter @Pacurll ha publicat la curiosa opinió de la seva filla sobre el quadern d’estiu que li ha tocat fer. El tuitaire ha compartit una fotografia del conjunt amb la frase «la meva filla és una mica pilleta».

A la imatge, es pot apreciar la primera pàgina d’un dels quaderns, de cinquè de primària, que explica amb un missatge escrit a mà: «PRESÓ INFANTIL. Edició estiu».

Respostes al tuit

La nota de la nena ha triomfat entre els usuaris de Twitter, de manera que el tuit ha rebut en tot just unes hores més de 6.000 ‘m’agrades’ i nombroses respostes que aplaudeixen el missatge de la petita contra els quaderns d’estiu.

Una de les interaccions més destacades l’ha protagonitzat la María (@discodepaphos), que ha defensat que els nens disfrutin a l’estiu: «Doncs ja sé que em fico on no em demanen, però crec que té raó, a l’estiu és millor descansar, jugar i llegir llibres que li vinguin de gust. És llesta i té sentit de l’humor, disfruta-la que es passa molt ràpid», assenyala la tuitaire.

Notícies relacionades

En la mateixa línia ha comentat la usuària @juliamargar: «Deus estar molt orgullós d’ella. Deixa-la home, que és estiu. Que llegeixi el que li vingui de gust i que jugui molt. Ja hi haurà temps de pagar hipoteques.

«La filla d’aquest home liderarà l’alliberament del jou dels quaderns de vacances. Tots els meus respectes a aquesta icona que portàvem anys esperant», ha fet broma @LudoGalan.