Ressenya de Google

La queixa surrealista sobre la Torre d’Hèrcules de la Corunya: «una vergonya de lloc»

  • El flasca d’un restaurant barceloní a un client que ha criticat que no regalin xupitos

La queixa surrealista sobre la Torre d’Hèrcules de la Corunya: «una vergonya de lloc»

Pixabay

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Torre d’Hèrcules, situada a la ciutat de la Corunya, és mundialment reconeguda per ser el far romà més antic del món i l’únic que es manté en funcionament. El seu valor històric és tal que el 2009 va rebre la consideració de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

Situada sobre un turó als afores del municipi, La Torre d’Hèrcules s’ha consolidat com un dels principals atractius turístics de la ciutat gallega. En general, es tracta d’un lloc molt ben valorat pels visitants, que el puntuen amb 4,7 estrelles a Google gràcies a la seva història i la seva privilegiada localització a la costa atlàntica.

Una ressenya viral

Malgrat la bona crítica generalitzada, sembla que no tothom acaba content quan visita la torre. L’usuari de Twitter @FodechinchosG ha compartit la ressenya de Google d’un home anomenat «Javichu Baelish» que lamenta profundament haver anat a veure el far: «Una vergonya de lloc», destaca Javichu.

«Feia un dia boníssim a tota la ciutat excepte en el far on no es veia més de 20 metres per la boira. Una desil·lusió total, no sé qui s’encarrega d’això però haurien de solucionar-ho immediatament», sentencia la ressenya.

Respostes

Notícies relacionades

Després de llegir la crítica, els usuaris de Twitter han respost en massa a la sorprenent queixa per la boira. Entre les interaccions més destacades, ressalten els tuitaires que han intentat trobar l’explicació a la boira del far: «El funcionari encarregat de la palanca de la boira era al lavabo», ha fet broma @unfollow_es.

Altres usuaris també han volgut compartir les seves experiències amb un to jocós: «ja et dic, jo vaig anar a les Cíes i l’aigua era freda. Haurien de fer-hi alguna cosa», ha comentat @GreatKikujiro. Per la seva banda, @elpanditx ha afegit un vídeo des de les altures de l’Empire State cobert per la boira: «aprofito per queixar-me jo també».